-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Venkman
tag
válasz
hello28
üzenetére
Nálam a setup "low budget" verziója van, egy akcióban 22 dollárért vett Amlogic s905-ös mediaplayerrel, amin Libreelec fut, transmission torrent klienssel, ezt tudom webről irányítani, a letöltött filmeket meg Infuse 5-el streamelem Ipadre. Tökéletesen működik a belső hálózaton, nincs megakadás egyáltalán, pedig 1080p-s 10gigánál méretesebb filmek is vannak közte, sőt próbáltam már x265 kódolású 4K anyagot is azt is folyamatosan játszotta. A korábbi Nexus 2013 + vlc kombóm esetében 720p volt a maximum amit bufferelés nélkül játszott. Szóval teljesen elégedett vagyok. A NAS-nak ehhez képest annyi előnye biztos van, hogy arról távolról is tud streamelni az ember (mondjuk Plex-el), nem csak helyi hálózaton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest