Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Nagyon nem lenne felesleges, ha normálisan kihasználná a rendszer. Jelenleg tényleg az.

-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor azt cseréltesd
Lehet kapsz egy új rádiót. -
HardRic
addikt
Csodálkoztam, hogy a 9.3 beta1 milyen simán működött, biztos elfelejtették bekapcsolni a lagOnOlderDevices=true; kapcsolót, mert most a beta2 megint szaggat, mint öreganyám a nokedlit. És ahogy a korábbi bétáknál megszoktam, ez így is fog maradni

-
HardRic
addikt
Tölthető a 9.3 beta2.
-
HardRic
addikt
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ja, tovább megy. Messengerben iszonyat idegesítő. Amúgy a spotlight oldalt azért szeretem, mert simább az animáció mintha felülről húznám le

-
HardRic
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Ezt nem ismertem. Tud erről az Apple?
-
HardRic
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
iOS ehhez zárt, ilyen nem létezik és nem is fog.
-
HardRic
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Nekem is fent van, elég jó. Tetszik, hogy ugyanazok a billentyűkombinációk vannak mint PC-n, így gyorsan lehet átírni file-neveket, url-eket, stb. Nekem kicsit kicsik a billentyűk még fektetve is, ezért a gyári magyart használom leggyakrabban mindenféle autocomplete meg -correct nélkül.
Egyébként ugye mindenki ismeri a "magánhanzón felfelé húzom az ujjam" féle ékezetbevitelt? Mert abból szokott nagy rácsodálkozás lenni amikor több éves iPad felhasználók jönnek rá, és írkálják be fórumokra, hogy micsoda újítás
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Biztos, hogy többfajta hardver van, csak itt nem lett belőle "botrány" mint az iPhone 6S esetében. Nekem mindkét Air-em (az eredeti, és amit később szervizben kaptam) egyformán akadozós, lassú vacak volt mindig, de nem egy Air láttam és használtam már ami egész máshogy viselkedett. Lutri ez is...
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Konnektor? Az hogy jön ide? Nem az akksi miatt nem vakítom meg magam, hanem mert nem akarok megvakulni.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szobában bőven 50 alatt. Most olyan 20-30.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam szaggatott a 9.2 rendesen, pedig reseteltem is tisztán. A színekről meg annyit, hogy miért lenne valószerűbb az a kb 6500K-s alapbeállítás? A valóságban a tárgyak azt a fényt verik vissza ami rájuk esik, nem maguktól világítanak állandóan, ugyanúgy. Azzal, hogy a világításhoz állítod – ami a legtöbb háztartásban sokkal melegebb, mint a napfény – csak valószerűbbé teszed a színeket, mintha egy kinyomtatott fotót néznél a lámpa alatt. Aztán hozzájön még, hogy nem bántja a szemet, és jobban is alszol.
Jézusom, most olvasom az 50 százalékodat. Wow. Most kipróbáltam és fizikai fájdalmat okozott. Nappal. -
HardRic
addikt
Tudom, évek óta használom is, de jó végre iOS-en is.
Vadászcsiga: Hogy honnan? Miért? [beta.apple.com]
-
HardRic
addikt
A 9.3 public beta eszméletlen jó. A legtöbb szaggatást, belassulást javította Air-en. És ez a Night Shift mode... kényeztetés a szemnek este. Nagyon megéri felrakni szerintem.
-
HardRic
addikt
beta 4 nem igazán lett jobb Air-en. Ugyanolyan szaggatós szar
Ha valakinek public beta van és fel akarja rakni, akkor törölje a beta profilt a bellításokban, majd restart. -
HardRic
addikt
válasz
csipszikutya
üzenetére
Én még tavaly gariban cseréltettem emiatt. Kis ütésre mozgott az üveglap mögött a panel, engem is eléggé idegesített, pedig az enyém fekete.
-
HardRic
addikt
Nekem is iszonyatosan bugos a 9 beta, de úgy tűnik a Safari újratöltes megoldódott. Androidos módra mintha cache-ből töltené vissza a komplett oldalt, és nem a RAM-mal próbál játszani. Csak emiatt fent hagyom, a többit meg majd csak javítják.
-
HardRic
addikt
Vaingloryzik itt valaki? Jó lenne olyan emberekkel csapatni végre akik nem lépnek ki meccs közben.
-
HardRic
addikt
Air 2 van valamelyik plázában kiállítva? Westendben se a MM-ban se az iStyle-ban nem találtam.
-
HardRic
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Oh, the HORROR!
Legközelebb inkabb linkeld a gépet, fáj ilyet látni. -
HardRic
addikt
Hearthstone-ra tökéletes választás az Air az biztos. Alig merül tőle, játszhatod egész nap. Nem tudom Androidon milyen lenne. Androidos telefonokkal az a tapasztalatom, hogy kb a legegyszerűbb játéktól is felmelegednek, és merülnek is rendesen tőlük. Félnék, hogy a tabletek is így viselkednek.
Ha mégis Android vonalon nézelődsz, akkor a nemrég bemutatott Nexus 9 jó lesz szerintem. Igazi Nexus iPad
A Samsungoktól óva intenélek, nagyon sok tabletet nyomnak ki, nem frissítenek valami gyorsan, és a 16:10-es képarány nem való szerintem 8-10"-ra. Az UI meg ronda és néha szaggat. -
HardRic
addikt
iOS-en minden böngésző Safari csak más GUI-val, mert az Apple nem enged más motoros böngészőt az Appstore-ba. Továbbá a Nitro engine amitől a Safari olyan gyors, a többiben nincs jelen, egy korábbi, sokéves javascript engine-t használnak. Ezért.
Leszedhetsz Chrome-ot, Dolphint, akármit, csak egy kiherélt Safarit fogsz kapni. Akármelyikkel hasonlítottam össze a gyári böngészőt, mindig lassabb volt.Szerk.: Voltak hírek, hogy apple elérhetővé teszi a nitro-t másoknak is iOS8-tól, de ezt nem vettem észre sehol sem, mindegyik böngésző amit próbáltam, maradt a régi.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Könyvolvasás közben az 3 kényelmetlen mozdulat a kijező alján, egy kényelmes helyett. Nem véletlenül volt az ott.

Bocs, 4 mozdulat, mert el is kell tüntetni azt a vackot. -
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én elforgatás lezárására használom, elég gyakran. Szerintem nagyon rossz ötlet volt eltültetni

-
HardRic
addikt
válasz
nemethpityu
üzenetére
Tyű ez nagyon tőled függ. Ha kell a hely sok játék és zene miatt akkor a sima Airt vegyed. Ha olyan vagy, mint én, hogy jobban preferálod az újabb dolgokat, és kicsi a tárhely igényed akkor az Air 2. + Én ráadásul nagyon kijelzőmániás vagyok, tetszik, hogy az új cuccé kevésbé tükröződik, nekem ez is elég lenne a döntéshez. Gondold át neked mi a fontos.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Oh bocsi. Tudtam én, csak épp elfelejtettem. Sírok egyet, és kifújom az orrom egy húszezresbe.
-
HardRic
addikt
http://www.phonearena.com/news/Did-you-know-that-iPads-cost-much-more-in-Europe-than-in-the-US_id61909
Meg lettünk említve, hogy itthon milyen kurva olcsó ám az iPad, szinte ingyen van. Ja nem. -
HardRic
addikt
http://www.apple.com/ipad-air-2/accessories/
Itt látszik, hogy van hozzá való új case. A cover meg szerintem ugyanaz. -
HardRic
addikt
Az új Air 2 eléggé üt, viszont a mini 3 elég ratyi lett. Se új anti-glare kijelző, se új kamera
Pedig szerettem volna megint minizni de így nem éri meg. -
HardRic
addikt
Most nézem hogy az a képfeltöltés chrome-ból volt. Tehát onnan megy, átmenetileg használjátok erre.
-
HardRic
addikt
Érdekes, hogy nem megy a képek feltöltése sehova. Frissen telepítés után feltöltött simán egy screenshotot imgurra, most meg semmi.
-
-
HardRic
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Leginkább csak hardveraprón, de árgép is ad ki annyiért.http://www.argep.hu/product_2309557.html
Világgaris cuccok, szóval nem igen lehet bukni velük, de a boltok amiket én ismerek, szeretek és ajánlok az a 220volt és az Aqua. Itt picit drágábbak, viszont Magyarországra szánt termékeket árulnak, magyar leírással. Nekem jobban esne ilyen helyről venni. -
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Cserébe lassabb is mint a Safari.
Igazából tök mindegy mit próbáltok ki, mert az Apple szabályozása miatt minden böngésző a Safari köré épül, csak max más a GUI meg vannak extra funkciók. -
HardRic
addikt
válasz
Tenager18
üzenetére
Tényleg fakóbb.
The iPad mini with Retina Display has the same color gamut as the standard iPad mini, which is narrower than the iPad Air and less than the sRGB coverage we normally look for. The biggest issue here is that there are other smaller tablets in this price range that do offer sRGB coverage (e.g. Nexus 7, Kindle Fire HDX 8.9).
http://www.anandtech.com/show/7519/apple-ipad-mini-with-retina-display-reviewed/3 -
HardRic
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Minden iPad Apple világgaris. Külön papírt nem kapsz hozzá, gyári szám alapján vannak beazonosítva, a granciaidő az aktiválás pillanatában indul.
Az Aqua emellett ad egy a boltjukba szóló garipapírt, de ennek semmi jelentősége, ha elromlik ők is csak hivatalos szervizbe küldenék, ahova jobban jársz ha magad viszed el. -
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem tudtam, köszi. Nagyon hasznos lesz. Annyi ilyen apróság van, miért nem reklámozza az Apple?
-
HardRic
addikt
Apple TV itthon mire használható screen mirroringon kívül? Akinek van mire használja, miért szereti?
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Rengeteget fejlődött. Szeptemberben mikor még megvolt a mini, használhatatlan vacak volt még, akkor maradtam a Cinexplayer-nél. Májusban amikor meglett az Air meg csodálkoztam, hogy milyen fasza lett. Jelenleg csak a VLC-t használom.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Milyen kukában torrentezett filmeket nézel?
Napi rendszerességgel használom a VLC-t ee ilyen még nem volt. -
HardRic
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én kikapcsoltam. Idegesítő, hogy hosszú gombnyomásra bejön, főleg játékok közepén. A google app egyébként is jobb hangfelismerésben és funciókban is.
-
HardRic
addikt
Jó pixeles az fb messenger ikonja. wtf
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam egy szinten van a Swype meg a SwiftKey. Jelenleg az utóbbit használom, de kb. csak a kinézet miatt.
-
HardRic
addikt
Nekem volt mini is meg Air. Minit szinte mindenben hozzám illőbbnek tartom, de a legrosszabb benne, hogy 1:1-ben minden ugyanúgy néz ki, mint a nagy tesókon, így sok a pici gomb és a felirat. Ez még szokható, de végül azért lett a jelenlegi Air, mert sokkal szebbek a színei. Szerintem a retina mini kijelzője le van maradva pár évvel a mai szinthez képest. Egy-két generáció múlva viszont már könnyen lehet, hogy azt veszek.
-
HardRic
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Mire? Videózásra tök jó, internetre rossz, mert szöveget nem tördel, alapból meg nagyon picik a betűk és nagyon pixeles hozzá a kijelző. A játékok elfutnak, de egyre rosszabb lesz a helyzet, azok nagyon gyorsan fejlődnek. iOS frissítéseket egy darabig még kapja, attól nem kell félni.
-
HardRic
addikt
válasz
unrealnoise
üzenetére
Anno Galaxy S2 mellé vettem iPadet, hát nekem is furcsak volt, folyamatosan nyomkodtam a home gomb mellett a keretet, mintha ott lenne a vissza gomb.

Egyébként könnyű hozzászokni az itteni viszalépegetéshez, sőt logikusabb is, Androidon sose lehet tudni éppen hova visz a vissza gomb. -
HardRic
addikt
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Én használom, de sajnos nem használok már feliratokat. Valahogy nem tudod mondjuk telóval vagy laptopon letölteni az srt-t és wifin átküldeni VLC-nek?
Ja megoldottad. Akkor mindegy
-
HardRic
addikt
Itthon tényleg nem lehet venni iTunes gift card-ot? Miért?
-
HardRic
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Nem kértem én ilyeneket
PC-n lévő fájlkezelőről volt szó. -
HardRic
addikt
Tehát nem megy fájlkezelőből, akkor ez Ubuntu feature lesz. Kösz a válaszokat.
-
HardRic
addikt
WOW, az mióta van, hogy Ubuntu ilyen prímán kezeli az iOS-t? Rádugtam a gépre az iPadet, és fájlkezelőből elérem a 3rd party appok fájljait, mintha itunes lenne. Gyáriak közül is simán lehet fotókat, könyveket másolni. Ez így nagyon korrekt. Windowson is működik így, vagy ott még mindig az iTunes-szal kell szenvedni?
-
HardRic
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Amikor két app között váltunk jobbra vagy balra közvetlenül. 90 százalékban tökéletes, de van hogy csúnya.
Mondjuk erről simán tehetnek az appok is, főleg játékoknál jön elő, ahol nagy a hardver terhelése. -
HardRic
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Lehet többfajta kiadás van, vagy neked megy jobban, nem tudom, de millió fórum millió hozzászólása szól a négy ujjas váltásnál akadásról, meg a fordulásnál szaggatásról. Örülök, hogy neked jó, légy boldog, de rengeteg embernek szar, és megöli a magic-et amiről annyira híres volt az iOS korábban.
-
HardRic
addikt
válasz
weinmaker
üzenetére
Persze, a megvett appok iTunes acc-hoz vannak csatolva, nem vesznek el.
Használtat pedig csak úgy, hogy meg tudja mutatni a számlát, blokkot, vagy esetleg webshop rendelésről a mailt.Gadgetfan: akkor levideózom basszus.
Na mégsem, mert nem látszik belőle semmi. De ahogy más is tesztelte feljebb, neki is akad látható billentyűzetnél az elfordulás. Hadd ne legyek már én a hülye mert megtaláltam egy hibát a folyamatos szuperkészüléken. -
HardRic
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Ezek szerint más a felfogásunk. Az én szemem nagyon érzékeny vagyok az ilyenekre.
-
HardRic
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Fontos, hogy fent legyen a billentyűzet, annak az átlátszósága okozza. Nem, hiszem el, hogy nem röccen meg, ugyanaz a gépünk van ugyanazzal a rendszerrel.
-
HardRic
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Tényleg? Nektek nem szaggat pl akkor, ha látszik a billentyűzet mondjuk Safariban és elforgatjátok a képet? Nekem döcdöcdöcdöc. De szaggat még a forgatás az App Store-ban, meg néha 1-1 animáció.
-
HardRic
addikt
Olyan rossz, hogy egy csomó animáció szaggat az Air-en. Mindennek a forrása az átlátszó felületek, mert ha bekapcsolom a reduce transparency opciót, akkor olyan sima minden mintha iOS 6 lenne, csak így baromi ronda a rendszer. Nagyon remélem, hogy javítják ezeket a következő update-ben. Biztos vagyok benne, hogy Jobs alatt ilyet nem adtak volna ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet kapsz egy új rádiót.