Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi a választ.
Sejtettem amúgy, hogy túlreagálom, csak hát na.
Nem akarom, hogy ráfaragás legyen belőle hosszútávon. Kicsit aggasztott (főleg, hogy az első napokban azért langyosodik meg gyorsabban merül), hogy máris egy 9 hónapos az akksival kell indulni.
Furcsálltam, mert általában pár hónapos difik szoktak lenni új szériáknál.Hardveresen nincs is különösebb gond a droidos tabletekkel. Sőt, szokás szerint többet kapsz ugyanannyiért vagy kevesebbért. De nekem az volt a gondom vele, hogy az androdos fejlesztők a mai napig magasról tesznek a tabletekre. Nagyon sok app nem kompatibilis és/vagy nem skálázódik rendesen, ocsmányul néz ki az UI, csak portré mód van és ilyen olyan kerülő megoldásokat kell alkalmazni.
Samsungnak vannak elfogadható áthidaló megoldásai, de nem az igazi.
Persze, valószínű felhasználói szokások kérdése, de nekem szoftveresen nagyon elegem lett az egészből, meg hogy webappokkal kell szórakozni hogy valami normálisab menjen.
Mondom ezt úgy, hogy telefonon szeretem a droidot.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem akarom, hogy ráfaragás legyen belőle hosszútávon. Kicsit aggasztott (főleg, hogy az első napokban azért langyosodik meg gyorsabban merül), hogy máris egy 9 hónapos az akksival kell indulni.