- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Igen, így a megjelenés után másfél évvel tényleg ennyi a különbség, valóban a Pro éri meg jobban. Az általam említett 200 ezer úgy jött össze, hogy én a Pro M4-et még 2024-ben vettem, amikor minimális engedmény volt rajta a listaárhoz képest. Az Air M2-t meg tavaly vettem kifutó modellként, ráadásul külföldről, ebből ered az extrém árkülönbség. Egyébként külföldről nagyjából 100 ezerrel kevesebbért beszerezhető mindkettő, ha valakit nem zavar, hogy így csak 1 év Apple garit kap hozzá. Engem általában nem, a Pro hazai beszerzése nálam kivétel volt, impulzus vásárlás. 2011 óta használok mindenféle Apple terméket, ezalatt két esetben kellett garanciális ügyintézés, azok a hibák is egy éven belül jöttek ki. Persze ez nem törvényszerű, hogy mindig így lesz. Pro és Air iPad-et -et itthon leginkább kifutó modellként érdemes venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Svájci jellegű bicska eladó
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest