Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Igen, így a megjelenés után másfél évvel tényleg ennyi a különbség, valóban a Pro éri meg jobban. Az általam említett 200 ezer úgy jött össze, hogy én a Pro M4-et még 2024-ben vettem, amikor minimális engedmény volt rajta a listaárhoz képest. Az Air M2-t meg tavaly vettem kifutó modellként, ráadásul külföldről, ebből ered az extrém árkülönbség. Egyébként külföldről nagyjából 100 ezerrel kevesebbért beszerezhető mindkettő, ha valakit nem zavar, hogy így csak 1 év Apple garit kap hozzá. Engem általában nem, a Pro hazai beszerzése nálam kivétel volt, impulzus vásárlás. 2011 óta használok mindenféle Apple terméket, ezalatt két esetben kellett garanciális ügyintézés, azok a hibák is egy éven belül jöttek ki. Persze ez nem törvényszerű, hogy mindig így lesz. Pro és Air iPad-et -et itthon leginkább kifutó modellként érdemes venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Progressive, Breakbeat & Nightlife topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest