Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
iPad 9
Bár a 26.1 még javított a helyzeten, a helyzet az, hogy megelégedve a rendszerrel továbbra sem vagyok - főleg a sebesség terén. Amúgy vicces, hogy sok-sok éve pont azt mondták az emberek, hogy az alma nem lassul be, amíg a droid igen, legutóbbi két eszközöm esetében ez pont a fordítottja.Nézegettem androidos oldalon is, de a követelményeimet úgy tűnik ott (sem) tudja semmi:
NE 16:9 vagy hasonló képarány || legalább elfogadható szoftveres support || kemény és jó minőségű ceruza. Ez a három dolog minden opciót megölt..
Erre föl bementem a napokban többször is az iBoltokba körülnézni mik lennének az opciók.- iPad 11, de a ceruza support az vagy van, vagy nincs.. pár hete családtagnak vettem egyet, aztán próbálgattam is, de se magától, se az itt ajánlott appal, se semmivel nem tudtam megetetni vele a 1. gen iPencilt. Nyomásérzékenység nélkül nekem meg nem megfelelő.
- iPad air 2025. Na ez egy érdekes eset - úgy tűnik annyira van jó a szemem, hogy lássam, hogy lehetne bőven élesebb a kép, annyira viszont nem, hogy egymás mellé téve a simát és az airt, csak azt lássam különbségképp, hogy az utóbbi laminált. Se a színek nem szebbek, se a felbontás nem jobb (ez mondjuk tény), se a kép nem élesebb, kb. ugyanaz csak nincs 1mm levegő a felszín és a kijelző között.
Na de ezzel nálam a minden más ipad mint opció is itt megy félre.. Ha úgy van szívesen kiadok 2-3x annyit egy tabletért mint a mostani 9-es volt, de, hogy a 3-4-500k-s tabletben és még az akár 1M-be is kerülő Pro-ban is ugyan az a felbontás (DPI) van, azt teljesen nevetségesnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest