Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nonsen5e

veterán

iPad 9
    Bár a 26.1 még javított a helyzeten, a helyzet az, hogy megelégedve a rendszerrel továbbra sem vagyok - főleg a sebesség terén. Amúgy vicces, hogy sok-sok éve pont azt mondták az emberek, hogy az alma nem lassul be, amíg a droid igen, legutóbbi két eszközöm esetében ez pont a fordítottja.

Nézegettem androidos oldalon is, de a követelményeimet úgy tűnik ott (sem) tudja semmi:
    NE 16:9 vagy hasonló képarány || legalább elfogadható szoftveres support || kemény és jó minőségű ceruza. Ez a három dolog minden opciót megölt..
    Erre föl bementem a napokban többször is az iBoltokba körülnézni mik lennének az opciók.

- iPad 11, de a ceruza support az vagy van, vagy nincs.. pár hete családtagnak vettem egyet, aztán próbálgattam is, de se magától, se az itt ajánlott appal, se semmivel nem tudtam megetetni vele a 1. gen iPencilt. Nyomásérzékenység nélkül nekem meg nem megfelelő.

- iPad air 2025. Na ez egy érdekes eset - úgy tűnik annyira van jó a szemem, hogy lássam, hogy lehetne bőven élesebb a kép, annyira viszont nem, hogy egymás mellé téve a simát és az airt, csak azt lássam különbségképp, hogy az utóbbi laminált. Se a színek nem szebbek, se a felbontás nem jobb (ez mondjuk tény), se a kép nem élesebb, kb. ugyanaz csak nincs 1mm levegő a felszín és a kijelző között.

Na de ezzel nálam a minden más ipad mint opció is itt megy félre.. Ha úgy van szívesen kiadok 2-3x annyit egy tabletért mint a mostani 9-es volt, de, hogy a 3-4-500k-s tabletben és még az akár 1M-be is kerülő Pro-ban is ugyan az a felbontás (DPI) van, azt teljesen nevetségesnek tartom.

Új hozzászólás Aktív témák