Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Pont lekéstem 2 nappal, már sajnos nem.
Rage47: Lehet, nem tudom. Nekem ez az ipad 9 az első almás cuccom, szerintem mikor vettem az már gyárilag 16 vagy 17-en volt, szóval nem tudok hozzászólni. Eddig többnyire meg voltam elégedve. Bugokat mindig találtam, de általában jó volt.
Ugyanezért viszont nagyon platformhoz sem vagyok kötve, mert igazából csak azért vettem ezt androidos tablet helyett, mert ez a kemény ceruza sokkal jobban tetszett, és a Procreate meg egy nagyon jó ár-érték arányú rajzalkalmazás. De azóta ahogy látom a Honor is csinált kemény ceruzás tabletet, és az Adobe is ingyenessé tette a Fresco-t, szóval adok ennek 1-2 hónapot, hátha helyreteszik, max váltok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Alienware 17r4 olvass
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest