Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • silmatauki

    őstag

    válasz bongeszo #4401 üzenetére

    "sorban behalt a kamera(porosodik) és a töltés(akku?)"

    Nincs szerencséd, hogy nem gariidőben jött elő az akkuhiba. Nekem kb. 8 hónap után kezdett el olyan szinten behalni, hogy 1-2 óra kikapcsolva levés után indult csak el, és csak a fehér alma-logóig jutott. Szerencsére a T simán kicserélte egy 2013 júniusi darabra, ami azóta is jól megy.

    Mindenképp nézd meg ezt, és írd be a szériaszámod: https://www.apple.com/support/iphone5-battery/ . Ha az oldal szerint nem lenne a géped a rossz batchben, még akkor is érdemes megkeresni az Apple-t, mivel nagyon nagy kiterjedésű volt ez a probléma a 2012-ben gyártott gépek körében.

    (Emiatt a szövegbeli "very small percentage" finoman szólva nem állja meg a helyét. Nagyon sok iPhone5 tulaj szívott a behaló akkukkal (én is). Lásd még: "you're holding it wrong"-hazugság.)

    Én amúgy iPhone6+ helyett Note4-et vettem, főleg azért, mert az iPhone6+-ban sokkal-sokkal kevesebb hasznos feature van:
    - igazi(!) NFC
    - root nélkül is olyan feature-ek, amelyek soxor még jailbreakkel sem érhetők el iPhone-on (pl. hívásrögzítés, split-window multitasking)
    - 4K videó (állat király!)
    - dual camera (állat király!)
    - Qi töltő (nem kell kábelezni)
    stb.

    Ja, és persze a Note4-nek lényegesen(!) vékonyabb a kávája (jobb az előlap-kihasználása).

Új hozzászólás Aktív témák