Hirdetés
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
bongeszo #4401 üzenetére
"sorban behalt a kamera(porosodik) és a töltés(akku?)"
Nincs szerencséd, hogy nem gariidőben jött elő az akkuhiba. Nekem kb. 8 hónap után kezdett el olyan szinten behalni, hogy 1-2 óra kikapcsolva levés után indult csak el, és csak a fehér alma-logóig jutott. Szerencsére a T simán kicserélte egy 2013 júniusi darabra, ami azóta is jól megy.
Mindenképp nézd meg ezt, és írd be a szériaszámod: https://www.apple.com/support/iphone5-battery/ . Ha az oldal szerint nem lenne a géped a rossz batchben, még akkor is érdemes megkeresni az Apple-t, mivel nagyon nagy kiterjedésű volt ez a probléma a 2012-ben gyártott gépek körében.
(Emiatt a szövegbeli "very small percentage" finoman szólva nem állja meg a helyét. Nagyon sok iPhone5 tulaj szívott a behaló akkukkal (én is). Lásd még: "you're holding it wrong"-hazugság.)
Én amúgy iPhone6+ helyett Note4-et vettem, főleg azért, mert az iPhone6+-ban sokkal-sokkal kevesebb hasznos feature van:
- igazi(!) NFC
- root nélkül is olyan feature-ek, amelyek soxor még jailbreakkel sem érhetők el iPhone-on (pl. hívásrögzítés, split-window multitasking)
- 4K videó (állat király!)
- dual camera (állat király!)
- Qi töltő (nem kell kábelezni)
stb.Ja, és persze a Note4-nek lényegesen(!) vékonyabb a kávája (jobb az előlap-kihasználása).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával