- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem latok ilyet. Bar ezt az ipad 4 nel sem vettem eszre.
Viszont a bevilágítás mértéke szinte mar minimális ha teljesen fekete képet nézek akkor is. Ennél csak rosszabbakat láttam pedig volt mar pár kijelzőm (jó kivéve plazma ott tényleg nincs)
Bal alsó sarokból latok beszűrődni egy keveset ha teljesen fekete a kijelző.Egyébként gyárilag a legfrissebb fw van rajta.
Ellenben valóban az egész gép "el" a hangszóróval együtt sajnos. Bar ahogy olvasom mindegyik ilyen.
Nem torzít csak rezonál amit ha kézben tartunk akkor erezni (olyasmit képzeljetek el mint amikor rezeg a telefon a kezetekben csak nyilván nem olyan intenzíven)
Egyébként továbbra is iszonyat hangosra fel lehet tekerni a hangerőt ami nálam plusz pont.Valaki írta, hogy új fw vel javítanak rajta hat nem tudom legyen úgy

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest