- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Ipad beállítás után kotorászok.
Google drive-on van megosztva felhasználóval .mkv videofile, amiben van felirat is. Ha VLC playerrel sikerül lejátszani, akkor talán elérhető az a felirat, egyébként nem tudom.
Ha belépek ipad alatt google drive-ra, ott látom a megosztott video anyagokat, de kattintásra nem a VLC playerrel nyitja meg. Nem tudom, hogyan állíthatom azt át.
VLC playerrel be tudom hozni a google drive-ot, de ott meg csak a saját anyagokat látom. A VLC player google drive elérésében nem találtam opciót arra, hogy megosztott tartalmakat is mutasson.
Végső soron nekem a film lejátszás kell magyar felirattal. Bármilyen útpn-módon is jutok el oda. Bármilyen előremutató tippet előre is köszönök.
Kellemes Ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- iPad gen 7
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest