Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen monitort vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Richee11
üzenetére
1. én billentyűzetből a Logitech Rugged Folio-t használom, de igazából bármit tudsz hozzá használni, ami bt-s, smart connectoros. én személy szerint a Logitech billentyűzeteket tudom ajánlani, nekem ez bevált, viszont ez egyéni igény és pénztárca kérdése.
2. ceruzából az eredeti a legjobb, de alternatívának megemlíteném a Logitech Crayon-t, és az Adonite Note-ot (én ezt használom). nyilván, nincsenek annyira jók, mint az Apple Pencil, nem mutatják a pontos töltésértéket és nincs bennük nyomásérzékenység, azonban jegyzetelésre ugyanúgy elengedő lehet.
3. én mindenképp az iPad-et mondanám, használtam már néhány Androidos tabletet, olcsóbbat-drágábbat, viszont egyik sem ért fel az iPad szintjére támogatásban. ezzel konkrétan esetemben ki tudtam váltani a laptopom, ezt az előző tableteimmel nem sikerült. persze attól is függ, hogy te milyen térben, és mire használnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest