Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nemsokára 15. Neki jó az air3. Nekem volt egy ipad6-om, de azt lepasszoltam anyumnak, most kéne helyette egy másik. Kb bármi elég lenne, de ha már úgyis költök, akkor a kölyöknek is legyen előrelépés. Használtat viszont nem akarok (meg nagyon nem is látszik az árban). Ja, a másik meg az, hogy év végéig nálunk még 16% az áfa, most érdemes ezeket megvenni.

Amúgy a nővére is ‘diszkréten’ célozgatott már rá, hogy ő szívesen átveszi a húga gépét, ha az kap újat, jövőre megy egyetemre, kellene neki egy jegyzetelős gép - tény, hogy a surface pro-ja így 4-5 év után kissé már torkavéres (akku kb halott, néha újraindul, néha csak második kísérletre indul, meg a 128gb ssd, 4gb ram win10-hez nem túl acélos kombináció manapság már). Szóval igény, az van.
Jigoku: Ha jól értem, az Air4 csak gen2 pencillel kompatibilis, de ennek nézz utána.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs