Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Jigoku
üzenetére
Jó lesz az Air3, gen1 pencillel. Ennél alább ne add. Most érdekes helyzet van, mert elvileg már itt az Air4, de az kicsit drágábban debütált, cserébe jóval erősebb hardverrel, szóval nem biztos, hogy a régebbi modell esetében lesz áresés. Sőt, nagyon valószínű, hogy nem. Ezzel együtt, ha legalább 2 éves, vagy még hosszabb távra tervezel, akkor én elgondolkoznék az Air4 + gen2 pencil kombón.
Lányomnak vettem egy Air3 + Pencil 1-et vagy fél éve, a tiédhez hasonló igényekhez, szintén wacom tábla után. Most gondolkozom rajta, hogy lecserélem neki hamarosan, de csak azért, mert én is szeretnék egy ipadet, de akkor nem egy ipad8-at veszek, hanem ő kap egy újat, én meg használom tovább az Air3-at. El is cserélhetném valakivel egy ipad7-re, nekem az is elég lenne, de egyrészt ez időtállóbb, másrészt sokat úgysem dobnának rá, harmadrészt én vettem újan, ismerem az előéletét, ez után nem ugrok bele valami bizonytalanba.Ha most kéne vennem, akkor én egyébként inkább az új modellt venném, de megértem, ha az árkülönbözet számít.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- DJI topic
- E-roller topik
- Milyen processzort vegyek?
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs