Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nagyon noob vagyok az Apple termékek terén, pláne ha iPadekről van szó. De az utóbbi időben gondolkozok rajta, hogy vennék egyet. Főleg médiafogyasztásra (digitális magazinok/képregények olvasása), játszásra (pár japán app) és rajzolásra szánnám (eddig csak képernyő nélküli digitalizáló Wacom táblám volt, kicsit feljebb szeretnék lépni).
Szerintetek egy 64GB-os iPad Air (a 2019-es, 10.5" kijelzős) + 1. generációs Apple Pen jó lenne nekem ezekre? (Jól tudom, hogy ehhez az 1. generációs Pen jó, ugye?)
Vagy ha bármi javaslatotok lenne, azt is örömmel fogadnám (bár az iPad Air ára körül szánnék a gépre, szóval drágább készüléket nem szeretnék). Gondolom, egy tok és fóliáztatás se lenne rossz a gépnek. Milyen fólia lehet rá jó, ha rajzolni is szeretnék?
Előre is köszi a segítséget!:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- IT Megoldások és szolgáltatások
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest