Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hátha egy kis információhoz jutok.Annyira nem vagyok otthon a témában..
Egyik nap ipad-okat nézegettem szeretnék venni a közeljövőben,viszont win10 es notebbok om van és android telefonom.Össze lehet ezeket hangolni szerintetek?
Úgy értem fájlokat átmásolgatni pl zenék,képek,videók.. email-ezés ilyesmikre gondoltam.Próbáltam utánajárni neten de nem igazán kaptam róla konkrét képet hogy mennyire tudnám ezeket összehangolni.Gondolom páran azt írjátok majd hogy vegyek egy androidos vagy windows alapú tablettet lehet az lesz majd ha nincs rá megoldás,de egy kérdést megér. Valahogy megtetszett konkrétan az ipad7.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget előre is!
ÜDv Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyik nap ipad-okat nézegettem szeretnék venni a közeljövőben,viszont win10 es notebbok om van és android telefonom.Össze lehet ezeket hangolni szerintetek?
Úgy értem fájlokat átmásolgatni pl zenék,képek,videók.. email-ezés ilyesmikre gondoltam.Próbáltam utánajárni neten de nem igazán kaptam róla konkrét képet hogy mennyire tudnám ezeket összehangolni.Gondolom páran azt írjátok majd hogy vegyek egy androidos vagy windows alapú tablettet lehet az lesz majd ha nincs rá megoldás,de egy kérdést megér. Valahogy megtetszett konkrétan az ipad7.