- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
kuntics
üzenetére
ÉRtelek ennek örülök.
Nekem mondjuk androidos a telóm azzal össze lehet hangolni? Még azt akartam kérdezni hogy küldö hdd-t hozzá lehet csatlakoztatni vagy csak valami speciális apple-s külső hdd-t? Meg annyi még hogy memóriakártyával lehet bővíteni a sima 32 gb os ipad7 et? Köszönöm válaszod!
ÜDv -
b,gabor991
csendes tag
válasz
mindthecrap
üzenetére
köszi!
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hátha egy kis információhoz jutok.Annyira nem vagyok otthon a témában..
Egyik nap ipad-okat nézegettem szeretnék venni a közeljövőben,viszont win10 es notebbok om van és android telefonom.Össze lehet ezeket hangolni szerintetek?
Úgy értem fájlokat átmásolgatni pl zenék,képek,videók.. email-ezés ilyesmikre gondoltam.Próbáltam utánajárni neten de nem igazán kaptam róla konkrét képet hogy mennyire tudnám ezeket összehangolni.Gondolom páran azt írjátok majd hogy vegyek egy androidos vagy windows alapú tablettet lehet az lesz majd ha nincs rá megoldás,de egy kérdést megér. Valahogy megtetszett konkrétan az ipad7.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget előre is!
ÜDv Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (130W vagy 180W töltővel)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem mondjuk androidos a telóm azzal össze lehet hangolni? Még azt akartam kérdezni hogy küldö hdd-t hozzá lehet csatlakoztatni vagy csak valami speciális apple-s külső hdd-t? Meg annyi még hogy memóriakártyával lehet bővíteni a sima 32 gb os ipad7 et? Köszönöm válaszod!
Egyik nap ipad-okat nézegettem szeretnék venni a közeljövőben,viszont win10 es notebbok om van és android telefonom.Össze lehet ezeket hangolni szerintetek?
Úgy értem fájlokat átmásolgatni pl zenék,képek,videók.. email-ezés ilyesmikre gondoltam.Próbáltam utánajárni neten de nem igazán kaptam róla konkrét képet hogy mennyire tudnám ezeket összehangolni.Gondolom páran azt írjátok majd hogy vegyek egy androidos vagy windows alapú tablettet lehet az lesz majd ha nincs rá megoldás,de egy kérdést megér. Valahogy megtetszett konkrétan az ipad7.