Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
Nem az lenne a cél, hogy kiváltson egy PC-t, szerintem ezt nálam sem tudná. Inkább PC mellé lenne, amit tudok magammal vinni, ha úgy hozza az élet. Vagy pl amikor úgy adódik, hogy gyorsan meg kell nézzek/csináljak valamit, de a telefon mérete már nem optimális nekem hozzá, akkor jól tudna jönni egy laptop. De rájöttem, hogy erre szerintem egy iPad is bőven jó lenne. Nem ez lenne a main eszközöm, inkább amolyan kiegészítő. Aztán persze ki tudja, lehet annyira beválna, hogy a nagy gépet itthon sem kapcsolnám be, ha csak neteznék, pláne ha a későbbiekben szerzek hozzá billentyűzetet + trackpad-et. Azt láttam CS-nél, hogy a Trackpad gyakorlatilag úgy használható, mint egy Macbook-on, ami rohadt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem az lenne a cél, hogy kiváltson egy PC-t, szerintem ezt nálam sem tudná. Inkább PC mellé lenne, amit tudok magammal vinni, ha úgy hozza az élet. Vagy pl amikor úgy adódik, hogy gyorsan meg kell nézzek/csináljak valamit, de a telefon mérete már nem optimális nekem hozzá, akkor jól tudna jönni egy laptop. De rájöttem, hogy erre szerintem egy iPad is bőven jó lenne. Nem ez lenne a main eszközöm, inkább amolyan kiegészítő. Aztán persze ki tudja, lehet annyira beválna, hogy a nagy gépet itthon sem kapcsolnám be, ha csak neteznék, pláne ha a későbbiekben szerzek hozzá billentyűzetet + trackpad-et. Azt láttam CS-nél, hogy a Trackpad gyakorlatilag úgy használható, mint egy Macbook-on, ami rohadt jó.