-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
Nem az lenne a cél, hogy kiváltson egy PC-t, szerintem ezt nálam sem tudná. Inkább PC mellé lenne, amit tudok magammal vinni, ha úgy hozza az élet. Vagy pl amikor úgy adódik, hogy gyorsan meg kell nézzek/csináljak valamit, de a telefon mérete már nem optimális nekem hozzá, akkor jól tudna jönni egy laptop. De rájöttem, hogy erre szerintem egy iPad is bőven jó lenne. Nem ez lenne a main eszközöm, inkább amolyan kiegészítő. Aztán persze ki tudja, lehet annyira beválna, hogy a nagy gépet itthon sem kapcsolnám be, ha csak neteznék, pláne ha a későbbiekben szerzek hozzá billentyűzetet + trackpad-et. Azt láttam CS-nél, hogy a Trackpad gyakorlatilag úgy használható, mint egy Macbook-on, ami rohadt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem az lenne a cél, hogy kiváltson egy PC-t, szerintem ezt nálam sem tudná. Inkább PC mellé lenne, amit tudok magammal vinni, ha úgy hozza az élet. Vagy pl amikor úgy adódik, hogy gyorsan meg kell nézzek/csináljak valamit, de a telefon mérete már nem optimális nekem hozzá, akkor jól tudna jönni egy laptop. De rájöttem, hogy erre szerintem egy iPad is bőven jó lenne. Nem ez lenne a main eszközöm, inkább amolyan kiegészítő. Aztán persze ki tudja, lehet annyira beválna, hogy a nagy gépet itthon sem kapcsolnám be, ha csak neteznék, pláne ha a későbbiekben szerzek hozzá billentyűzetet + trackpad-et. Azt láttam CS-nél, hogy a Trackpad gyakorlatilag úgy használható, mint egy Macbook-on, ami rohadt jó.