Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gamepad
- Milyen széket vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
Nem az lenne a cél, hogy kiváltson egy PC-t, szerintem ezt nálam sem tudná. Inkább PC mellé lenne, amit tudok magammal vinni, ha úgy hozza az élet. Vagy pl amikor úgy adódik, hogy gyorsan meg kell nézzek/csináljak valamit, de a telefon mérete már nem optimális nekem hozzá, akkor jól tudna jönni egy laptop. De rájöttem, hogy erre szerintem egy iPad is bőven jó lenne. Nem ez lenne a main eszközöm, inkább amolyan kiegészítő. Aztán persze ki tudja, lehet annyira beválna, hogy a nagy gépet itthon sem kapcsolnám be, ha csak neteznék, pláne ha a későbbiekben szerzek hozzá billentyűzetet + trackpad-et. Azt láttam CS-nél, hogy a Trackpad gyakorlatilag úgy használható, mint egy Macbook-on, ami rohadt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem az lenne a cél, hogy kiváltson egy PC-t, szerintem ezt nálam sem tudná. Inkább PC mellé lenne, amit tudok magammal vinni, ha úgy hozza az élet. Vagy pl amikor úgy adódik, hogy gyorsan meg kell nézzek/csináljak valamit, de a telefon mérete már nem optimális nekem hozzá, akkor jól tudna jönni egy laptop. De rájöttem, hogy erre szerintem egy iPad is bőven jó lenne. Nem ez lenne a main eszközöm, inkább amolyan kiegészítő. Aztán persze ki tudja, lehet annyira beválna, hogy a nagy gépet itthon sem kapcsolnám be, ha csak neteznék, pláne ha a későbbiekben szerzek hozzá billentyűzetet + trackpad-et. Azt láttam CS-nél, hogy a Trackpad gyakorlatilag úgy használható, mint egy Macbook-on, ami rohadt jó.