Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
Nem az lenne a cél, hogy kiváltson egy PC-t, szerintem ezt nálam sem tudná. Inkább PC mellé lenne, amit tudok magammal vinni, ha úgy hozza az élet. Vagy pl amikor úgy adódik, hogy gyorsan meg kell nézzek/csináljak valamit, de a telefon mérete már nem optimális nekem hozzá, akkor jól tudna jönni egy laptop. De rájöttem, hogy erre szerintem egy iPad is bőven jó lenne. Nem ez lenne a main eszközöm, inkább amolyan kiegészítő. Aztán persze ki tudja, lehet annyira beválna, hogy a nagy gépet itthon sem kapcsolnám be, ha csak neteznék, pláne ha a későbbiekben szerzek hozzá billentyűzetet + trackpad-et. Azt láttam CS-nél, hogy a Trackpad gyakorlatilag úgy használható, mint egy Macbook-on, ami rohadt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Update 02.13. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem az lenne a cél, hogy kiváltson egy PC-t, szerintem ezt nálam sem tudná. Inkább PC mellé lenne, amit tudok magammal vinni, ha úgy hozza az élet. Vagy pl amikor úgy adódik, hogy gyorsan meg kell nézzek/csináljak valamit, de a telefon mérete már nem optimális nekem hozzá, akkor jól tudna jönni egy laptop. De rájöttem, hogy erre szerintem egy iPad is bőven jó lenne. Nem ez lenne a main eszközöm, inkább amolyan kiegészítő. Aztán persze ki tudja, lehet annyira beválna, hogy a nagy gépet itthon sem kapcsolnám be, ha csak neteznék, pláne ha a későbbiekben szerzek hozzá billentyűzetet + trackpad-et. Azt láttam CS-nél, hogy a Trackpad gyakorlatilag úgy használható, mint egy Macbook-on, ami rohadt jó.