- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
Betértem ma egy iStyleba tapogatózni, utoljára egy céges iPad 3 volt amit aktívabban használtam. Igazából csak az ergonómia, kijelzőméret kérdések foglalkoztattak.
Szóval az iPad Mini pehelykönnyű tömege tetszik, ezt el tudja tapogatni kézben az ember sokáig, de a kijelzőt túl kicsinek érzem a mai telefon méretek mellett. Volt anno sokáig egy Google Nexus 7 tabletem, kb egy súlycsoport minden szempontból.
Az iPad és iPad Air mérete jobb lenne a kijelzőt nézve, de ezek sokkal nehezebbek, nem az amit repülőn, kanapén, vonaton szívesen tartanék kézben.
Ilyen szempontból tudom egy subnotebook (12" körül) nehezebb, de azt csak simán a térdemre fektetem és kész.
Hánemtom... Még nem futottam le ezt a kört, hajlok a kijelző minősége miatt az iPad felé, de egy használt üzleti subnotebookkal olcsóbban is megúszom, nem kell már a billentyűzettel sem foglalkozni. Csak ott meg kijelzőből nem kapok ilyen minőséget (ennyi pénzért, 100k alatt használtan).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- További aktív témák...
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest