Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kalanchoe

    senior tag

    Sziasztok!

    Előreláthatólag nyáron szükségem lesz egy új laptopra vagy tabletre, és már most elkezdtem nézelődni az eszközök után, és az iPadek között is, egyre szimpatikusabb kis készülékek, és egyre több hasznos funkciót kapnak. (pl. kurzor) Gondoltam megkérdezem a ti véleményeiteket is: ezen felhasználás mellé megéri egy iPad? Ha igen, melyik?

    Leginkább böngészésre, dokumentumok írására, bemutatók készítésére, jegyzetelésre, sorozatnézésre, videovágásra, fotószerkesztésre használnám, néha játszanék is rajta, tehát elég vegyes felhasználásra kellene. Nyilván utóbbiak (videóvágás/fotószerk.) alkalmi szinten, nem várok el sokat.

    Árban max. 150 ft-ig gondoltam, mert még kiegészítőkre is lenne szükségem, mint pl. a pencil, adapterek, billentyűzet. Újonnan szeretném lehetőleg, viszonylag hosszú távra, 2-4 év.

    Eddig az iPad 2019-et és Minit (5) néztem leginkább WiFi only változatban. Nekem küllemre a Mini a legszimpatikusabb hordozhatósága miatt, de attól félek, hogy a mérete miatt használhatatlan nagyon alap dolgokon kívül, max csak kijelzőre kötve. Az iPad 2019 meg hardveresen gyengébb a Minihez képest, szóval le kell mondanom vagy a nagy kijelzőről vagy a jobb teljesítményről. Az Air-el meg a problémám az, hogy jóval felette van az árkeretemnek, jobb helyeken 190k, és az még csak a 64 gigás verzió. Várható esetleg némi árcsökkenés az Airnél, vagy maximum akkor ha jön új széria? Megéri inkább a kisebb kijelzőset választani (nagy munkáknál monitorra kötve dolgoznék), vagy a jobb teljesítményről mondjak le?

    A segítségeteket előre is köszönöm, és nézzetek el, ha egy kicsit rosszul/nehezen érthetően fogalmaztam, ( ilyenkor már nem megy úgy a gondolkodás... :)) )

Új hozzászólás Aktív témák