Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz
kulerr
üzenetére
szia. személy szerint azért tartom problémának mert hogy ha már veszek valamit ami nem 2 forintba kerül akkor elvárnám hogy egy olyan készüléket kapjak ami miatt nemkell a használat helyett a szervizeket járnom. persze biztos vannak akiket nemérdekel mert csikkzsebből kirántják egy másikra a pénzt, de ha ilyen drágán adnak valamit az ember elvárja hogy probléma mentes legyen. de ez a nagyra magasztalt alma cég sem mentes a hibáktól ahhoz képest amilyen árakat elkérnek bármilyen eszközükért. nekem ez az elso ios cuccom és pont azért választottam ezt mert tesztek alapján jónak tünt plusz hosszutávra vettem nem pár honapra és tesztek alapján aztmondták hogy ez egy jó vétel és megéri de igy hogy elsokent belefutottam egy rossz készulékbe nemigazán hiszek a hosszutávban. csak remélni tudom hogy amire kicserélték problémamentes lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest