Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
Azt hozzáteszem, nekem új az iOS7, iPad1-ről ültem át pár napja ebbe, nem ismerem a bugjait, bár valami ilyesmire gyanakodtam titkon. Főleg hogy azóta megszűnt, de a lényeg hogy ez úgy nem hiba.
A reboot hiba meg... ahogy olvasgatom, sokaknál a JB utáni első rebootnál borul szét így, nade itt gyári felállásban is csinálja. Hardverhibát konkrétabban hogy értetted? Elvégre hibátlanul működik ha már felállt, erő is megvan, tölt, aksi is jó, gép is látja, bugzás sincs. Talán bootnál valamin fennakad, amin egy idő után, vagy bizonyos körülmények által valahogy véletlenül továbbmegy, és azért jó boot után, mert arra a valamire normál müködés közben már nincs szükség? Nem tudom így ennek van-e értelme, csak pár gondolat. Nameg hátha járt már így valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Farming Simulator 25
- Nyomtató topik
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C bontatlan
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest