Új hozzászólás Aktív témák

• kezo0

addikt

iOS 11-es első észrevételeim egy iPad mini 4-esen:
    – Ma egyszer csak nem akart működni a képernyő elforgatása. Ki-bekapcsolás segitett csak. Ilyet még soha nem tapasztaltam a korábbi rendszereken. Remélem, nem lesz rendszeres...
    – Az App Store-ban a frissítések oldalán összevissza sorakoznak az appok. Két oszlopba lettek rendezve, ez idáig OK, de nem azok vannak legfelül, amelyek utoljára frissültek. Lehet ezen valahol állítani, ha én azt szeretném, hogy továbbra is a frissítés időrendje szerint legyenek sorban, ahogy eddig?
    – Lehet most olyat csinálni, hogy osztott képernyőn van egymás mellett két futó app, ahogy eddig? Tehát benne vagyok az egyik appban teljes képernyőn, és oldalról behúzok mellé egy másik appot? Vagy ez megszűnt?
    – Nem nagyon játszom, az egyetlen játék, amivel időnként elszórakozom egy kicsit, az egy passziánsz app. Ennek most észrevehetően döcögősebb lett az animációja, nem olyan vajsimán mozognak a kártyalapok, mint eddig. Sőt, néha annyira elkezd szaggatni a mozgásuk, hogy csak az iPad ki-bekapcsolása után jön helyre. Ez mondjuk néha előfordult régebben is, csak sokkal ritkábban.

Egyébként tetszik az új rendszer. :)

Új hozzászólás Aktív témák