- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Szia!
Hmmmm...igazából mindenre!
Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne
... Kb. 6 éve használok iPhone-t és 5 éve van ipad szériam,illetve watch 1 éve -azóta csak alma az isten!
-a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!
Szóval van némi ios tapasztalatom,de sajna nagyon ritkán járok Bp-n.nem láttam még az előző Pro-t sem!!!A most kiadott kicsivel nagyobb kijelző mozgatott meg illetve a keynote megtekintése ,elhatározam ideje cserélni! Még a 12,9" is szóba jöhetne persze csak megtekintés után....
Minden infó jól jönne ha használsz billentyűzetet vagy a pencil-t azon infóknak is örülnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Posta, csomagküldés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne
-a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!