Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Szia!
Hmmmm...igazából mindenre!
Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne
... Kb. 6 éve használok iPhone-t és 5 éve van ipad szériam,illetve watch 1 éve -azóta csak alma az isten!
-a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!
Szóval van némi ios tapasztalatom,de sajna nagyon ritkán járok Bp-n.nem láttam még az előző Pro-t sem!!!A most kiadott kicsivel nagyobb kijelző mozgatott meg illetve a keynote megtekintése ,elhatározam ideje cserélni! Még a 12,9" is szóba jöhetne persze csak megtekintés után....
Minden infó jól jönne ha használsz billentyűzetet vagy a pencil-t azon infóknak is örülnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogwarts Legacy teszt
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne
-a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!