-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
jókor jut eszembe a dolog, de hátha...
holnap késő este indulunk horvátba és arra gondoltam veszek valami (???? erre is kéne tipp, hogy honnan tudok holnap még ) gagyi tabtartót és használom a promat (9.7) navigációként. Mert sokkal jobb kilencheten mint ötheten
Párommal már korábban próbáltam használni a tabit navira, de elvéreztem... Bénázott össze-vissza, meg inkább visszatértem a telefonomra (android, note3 samu). (tudom én vagyok a loser meg a kezdő ez biztos)Szoftver terén mit tudtok ajánlani? Nincs limitem hálistennek, viszem magammal a kis miniwifimet van netem végtelen (és használhatom ott is hálistennek) szal 4g lesz+gps.
Illetve tartó gyanánt holnapi átvételezéssel?
első körben tartó
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- JBL STAGE 2 9634
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Párommal már korábban próbáltam használni a tabit navira, de elvéreztem... Bénázott össze-vissza, meg inkább visszatértem a telefonomra (android, note3 samu). (tudom én vagyok a loser meg a kezdő ez biztos)