Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Wow. Na ezt nem gondoltam volna. Én az igazat megvallva nagyon nem vagyok Apple párti, csak úgy voltam vele, hogy ódákat zengenek az iOS stabilitásáról, egyszerű használhatóságáról, és gondoltam, akkor a sok szívást elkerülvén legyen iPad. De akkor max. tényleg nem frissítem soha! Már csak azt nem tudom, hogy használtan vegyek-e egy Mini 2/4-et, vagy Air-t, esetleg újonnan Mini-t. De ez majd akkor derült ki, ha megnéztük őket, kézbe vettük élőben. Nem szeretnék leharcolt, karcos darabot. Használt Air-t 80-ért láttam iSamurainál, de úgy vagyok vele, hogy ha szarul néz ki, akkor már inkább megveszem 10-20e-ért drágábban újonnan (a Mini-t).
(#15428) vadászcsiga
Én nem ragaszkodom egyáltalán iPad-hez, felőlem aztán lehet Android is, csak hát ott meg a kínálat miatt vagyok bajban, lövésem sincs, mit keressek. Van egy ősrégi Ghoo Tab 7000S-ünk
Hát nem egy csúcs gép, nem is volt már pár éve használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Trollok komolyan
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát nem egy csúcs gép, nem is volt már pár éve használva.