Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Wow. Na ezt nem gondoltam volna. Én az igazat megvallva nagyon nem vagyok Apple párti, csak úgy voltam vele, hogy ódákat zengenek az iOS stabilitásáról, egyszerű használhatóságáról, és gondoltam, akkor a sok szívást elkerülvén legyen iPad. De akkor max. tényleg nem frissítem soha! Már csak azt nem tudom, hogy használtan vegyek-e egy Mini 2/4-et, vagy Air-t, esetleg újonnan Mini-t. De ez majd akkor derült ki, ha megnéztük őket, kézbe vettük élőben. Nem szeretnék leharcolt, karcos darabot. Használt Air-t 80-ért láttam iSamurainál, de úgy vagyok vele, hogy ha szarul néz ki, akkor már inkább megveszem 10-20e-ért drágábban újonnan (a Mini-t).
(#15428) vadászcsiga
Én nem ragaszkodom egyáltalán iPad-hez, felőlem aztán lehet Android is, csak hát ott meg a kínálat miatt vagyok bajban, lövésem sincs, mit keressek. Van egy ősrégi Ghoo Tab 7000S-ünk
Hát nem egy csúcs gép, nem is volt már pár éve használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát nem egy csúcs gép, nem is volt már pár éve használva.