Hirdetés
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszönjük, neked is boldogat!
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen, jött minden normális ütemben.
@Beldar: tőlünk elvittek mindent, még a routert is, amit szerintem még a Fibernet dobott hozzánk. Mondjuk a végén a multimédiás osztót csak sikerült itt hagyniuk.
-
Peter Kiss
őstag
Eközben kis érdekesség; mikor átkötötték nálunk a cuccot optikára, akkor kaptunk egy másik telefonszámot, szerződéskor nem került szóba számhordozás, viszont tegnap vagy már előtte is visszakaptuk a régi számunkat. Nem tudom, más is így jár majd, de esetleg érdemes lehet rá figyelni, megkérdezni.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Beldar
üzenetére
Nincs STB, az ONT-be megy az optikai kábel, abból egy UTP a router-embe, telefonunk is van, illetve van egy koax kimenet, azon lóg egy elosztó, onnét megy a TV-kbe közvetlenül. Nincs kártya, nincs STB. Annyi TV-t aggatsz rá, amennyit akarsz, illetve elvisel.
* Kártya akkor kell, ha valami extra csatornára van igényed.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ehhez nem kell semmi, a Digi kütyüből jön ki a koax, és mehet is a TV-be, nem kell kártya se STB.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Báránd is megjelent a digi.hu-n.

-
Peter Kiss
őstag
-
Peter Kiss
őstag
Eközben, ha jól láttam, valamit kötögetnek Bárándon is már.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nekem már van internetem, megy már a time sync?
Ki is próbáltam, most ment a time.windows.com is, ugye régebben meg sem mukkant.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Azóta TV is megszűnt... Alakul.
-
Peter Kiss
őstag
Akartam kicsit ellenőrizni ezt a time server dolgot megint, erre már vagy 2 órája nincs internet.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Megérne szerintem egy bejelentést, hátha. Valami nagyon furán lehet bekötve, mert ugye nálam megoldott a gondot a másik szerverre történő váltás.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Én átraktam másik szerverre, minden rendben (time.nist.gov).
-
Peter Kiss
őstag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
1-2 hete tapasztaltam ilyet, nem minden csatornánál jött elő, kockásodás nem volt, később (másnap?) pedig helyre is állt, nem nézegettem kábelt stb-t nálam.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nálunk (Báránd) aktívan ásnak, ha jól láttam pár napja.
-
Peter Kiss
őstag
Megint elém került az Invitel-től kapott router, ami már sok éve a szekrényben pihen, mert semmi értelme; most megnéztem a számlát, ezen már nem szerepel, hogy biztosítanánk számunkra az eszközt 0 forintért. Emlékeim szerint ez rajta volt, de most, hogy nincs, vehetem úgy, hogy lemondtak róla? Mert akkor egy megfelelő pillanatban elhelyezem oda, ahol többet nem rakosgatom.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
specterlich
üzenetére
Invitel kábelneten nekem halottnak tűnik a time.windows.com december 12-e óta.
---
time.nist.gov - ez jónak tűnik.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nem kell semmi, kábel be az ONT-be, isten áldjon mindenkit.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ezzel én is így vagyok, hogy a 100-as net is elég falura, de tippre optikai kicsivel stabilabb lenne (főleg nagy melegben), kártya se kellene a TV-be, stb.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Valami 600 forint, és talán max. 3 kártyád/boxod lehet (csak Invitel box és kártyaolvasó jó, ha minden igaz).
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Pont ugyanezt játszotta nálam is pár napja, minden LED szuperjót jelzett vissza, internet sehol közben, nyomtam neki egy restart-ot, aztán meg is állt a modem, szomorúan pislogott (Báránd). Ettől függetlenül még így is azt mondom, hogy a Fibernet-Invitel-Digi még mindig elég stabil így falun mindenképpen, semmiképp nem mennék át másra, csak optikára, ami remélem, hamar meglesz.
-
Peter Kiss
őstag
Tegnap délután/este itt is hulladék volt (Báránd), de most jónak tűnik, tippre nem DNS baja volt, illetve van.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Klassz térkép, plusz info hogy nálunk Bárándon már ássák a Digi optikát, ha minden igaz.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nem szokott baj lenni a jellel nagyon, elosztók, kábelek rendben vannak. Az szokott a furcsa lenni, hogy csatornaváltáskor egyszercsak kiírja, hogy szevasz, a kód mellé talán 3-as. Kikapcsolom a TV-t, majd vissza; megy megint minden. Nem sűrűn van, bár sokat nem is vagyok előtte, csak ez ilyen fura.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nekem Neotion van, és néha eldobja a TV, ez ilyen gagyisztáni lenne?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Csabesz666
üzenetére
invitel.hu, jobbra fent: https://webmail.invitel.hu/
-
Peter Kiss
őstag
Legutolsó csatornakiosztás merre van? Ami elérhető - analóg - nem a valós, a Muzsika TV helyett pl. M5 van.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Martin Eden
üzenetére
Hát, a több hónap is egy időszak.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Saját e-mail címmel léptem be mindig az online felületükre, csak jó akkor az is.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Valóban megy, de 2 próbából az egyik TV-ben azt dobja, hogy authentication failed, code 17.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
CA modul + kártya egyébként TV-hez kötődik? Tehát, ha cserélek TV-t, akkor valamit tennem kell, hogy működjön, vagy menni fog?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tegnap nekem mondta az ügyfélszolgálatos néni, hogy az összegeken nem tudnak segíteni, mindenkinek megy a régi, majd egyszercsak kisimul a dolog.

Meg rákérdeztem, miért is nem kaptuk meg június/július óta a 2. CA modult, adminisztrációs hiba volt az indok.
Persze ezt megkérdeztük pár hete már egyszer... -
Peter Kiss
őstag
Invitelnek vissza lehet valahogyan juttatni a kiküldött routert? Mert nekem is van egy, nem sokat volt használva, csak amíg szenvedtünk egyszer a modemmel, de azóta itt van a dobozában lomnak.
-
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Egyik sincs.
És mire leírtam, lett minden is.

-
Peter Kiss
őstag
TV megy a környéken (Báránd) másnál?
Internet hasít, TV kuka. -
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nem feszgettem, mit is tervez pontosan, de egy kettes elosztó került be a rendszerbe, és gyanítom, egészen pontosan úgy, ahogy fentebb írtad, egyik felét kapom én a modemmel, másikból pedig tovább van ágaztatva a tv-k felé.
Stabil a kapcsolat azóta, így szerintem vinni fogja, amíg valami nem mondja be az unalmast megint. -
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Na, mindenhol is baj volt. Át lett nézve egy rakás oszlop kint, azt mondta a szerelő, hogy csoda, hogy működött.
Emellett a padlásra kaptunk egy másik elosztót, és bónuszként egy kábelt cserélt nálam a szobában, így jobb minden érték, és megvan a 4 csatorna felfelé. -
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Jött egy modem restart, lett 2. csatornám:
Power Level:
Channel 1: 53.0 dBmV
Channel 2: 51.7 dBmV -
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Holnap meg is nézik.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A régi 2.5+ éve volt, másik modemmel, másik kábelezéssel/szűrővel. Azóta minden OK, a szakadozás kb. 2 hónapja kezdődött (talán, tegnap óránként meghalt), ezért gondolom, hogy nálunk nem lehet nagyobb baj, mint mikor nem vettem észre, hogy baj lenne.

Felmászni az elosztóhoz hirtelen nem is tudok, de, ha linkeltek boltból egy darabot, akkor megveszem, és bármi is lesz, adandó alkalommal csere. 4-es osztó kell, tudom, rengeteg, de ez van. mondjuk a fenti kábeleket nem tudom, hogyan is kötötték be, milyen csatlakozótípussal.

Invitel online felülete nagyon hulladék, ott a gomb, hogy visszaírhatok megoldott hibajegyre, de visszajön a hiba, hogy de nem!
Cserében ismételten, ha fel akarok venni egyet, az eltűnik az éterben...Holnap ismét telefon.
---
Most meg egy e-mail jött, hogy még in-progress minden.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Mivel nem volt változtatva nálunk semmi, és sokáig jó volt, így nem tudom, én mit tudnék ezzel kezdeni.
Emellett jött SMS, hogy minden király most már, de ugyanazokat az értékeket látom.
Nyilván az online felületen nem tudok visszaírni, mert hibát dob az oldal. -
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Voltak kint, nem tudtak igazából mit kezdeni vele.
Állítólag az általuk küldött routerrel tudta a rendszer a megrendelt 50%-át.
Sajnos már nem voltam otthon, hogy beletöröljem a mukit a padlóba.Ezt a hulladék szolgáltatót.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Fel kellene másznom a padlásra, de kétségem sincs afelől, hogy a leggagyibbal.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
üzenetére
@headhunter - ha tippelnem kellene, akkor nem, ezért sem értem még csak a lehetőséget sem, hogy ekkora netünk legyen.
@GoodSpeed - nem szokott gond lenni, de azt el tudom képzelni, hogy helyenként a kábelek nem az igaziak (vagy már a bejövő, vagy az osztás után, a splitter környékén minden újabb már).
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Valahol éreztem.

-
Peter Kiss
őstag
Sziasztok!
Február közepe óta 60 Mb-es netnek kellene itthon lennie, de még mindig 10/1-es.
Hogyan tudnám kiszedni a konfigot, amit a modem kap, hogy meg tudjam mutatni, sz.r beállításokat küldenek le? -
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nagyon érdekes, csak HDMI-n csinálja, analóg kimeneten nem.
Fail. -
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Találtam egy csatornát, ami okés, a többi hányadék, szaggat a hang, kockás a kép, ha egyáltalán van.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Erősség okés, de a minőség ugrál.
-
Peter Kiss
őstag
Másoknál milyen az Invitel digitális kábel minősége? Nálam kutyasz.r. Box jelzett frissítést, felraktam, nem tudom, ennek van-e valami köze hozzá, valami esetleg félresikerült ebben a firmware-ben.
-
Peter Kiss
őstag
Sziasztok!
Valakinek tapasztalata az online ügyintézéssel?
Most szeretnék csomagot váltani (jelenleg TV + telefon + internet) előfizetésem van, ez maradna is, a változás az internetkapcsolat sebességében lenne.
Sikerülni fog nekik távolról ez a változtatás, vagy esetleg ki is fognak jönni?Illetve az utolsó megrendelői oldalon látok olyat, hogy megváltoztathatom a fizetési módomat. Ilyet csinált már valaki (normálisan le fogják kezelni, vagy 1-2 hónapig duplán küldözgetik a csekket
)?Köszi!
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze ezt megkérdeztük pár hete már egyszer...

Fail.
)?