Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Asztrofotózás
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
válasz
Tav-Csoves #25061 üzenetére
Köszi,de sajna ez se jó. Modem-router-pc kapcsolódásban nincs netem a pc-n,de wifi van. Már mindenféle megoldást kipróbáltam ,amit itt a fórumon találtam,de egyszerűen nem megy. Vagy wifim van,vagy pc net. kettő együtt nem megy. Pedig már több mint egy éve így használom a netet és semmi se lett variálva,de most nagyon elbaszódott valami. Felrobbanok
-
kabelmania27
félisten
válasz
Tav-Csoves #25056 üzenetére
Üdv!
Ha ennyit követelnek akkor nem érdemes lemondani, amennyiben gond van a szolgáltatással érdemes 1445-ös számon bejelenteni. -
4Grider
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #25056 üzenetére
Simán elképzelhető. Már az - elengedett - bekötés díja lehet 10-20 e Ft. Az ÁSZF-ben egyébként mindent megtalálsz...
-
Tonyk
veterán
válasz
Tav-Csoves #25049 üzenetére
"így különösen, ha a szolgáltatás díja emelkedik, módosul a kínált csatornák
összetétele vagy a szolgáltatás tartalma - az Előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést."Szerintem ez elég egyértelmű TV esetében. Internet esetében nálad fenn áll valami hátrány a módosításból? Mert ha nem, akkor nem nagyon fog menni.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Tav-Csoves #25001 üzenetére
Haha, észre se vettem
-
válasz
Tav-Csoves #24983 üzenetére
Csak az eltelt időszakra. Hívd fel őket és számolják ki neked.
-
válasz
Tav-Csoves #24976 üzenetére
Nincs. Egyébként sem szabad törvénytelen dolgokban segíteni a fórumon.
-
Tonyk
veterán
válasz
Tav-Csoves #24960 üzenetére
Köszi! Tomato-t én is ismerem behatóbban. A gond ott van, hogy az invitel egy olyan ONT-t hozott ki, amiben ugyan ott van portforward funkció, csak éppen nem működik, mint ahogyan a dmz sem.
Első telefon (1445 - Technikai helpdesk) alkalmával simán lepattintottak, hogy nem támogatják a portforwardot ezért nem megoldható. Kérdeztem, hogy akkor minek adnak publikus ip-t?... Hebegés.... Így jártam. Különben is egy eszközt támogatnak lan-on... Ettől még mindig áll az hogy nem tudok portot nyitni még arra az egy eszközre sem.
Második telefonra utánanéznek, majd kiderült, hogy nem lehetséges ezzel a ONT-vel: Így jártam. Erre rákérdeztem, hogy amikor rendeltem miért mondták azt, mikor rákérdeztem, hogy igen van publikus ip, és otthoni szolgáltatásokat is el tudom távolról érni (VPN, kamerarendszer, stb.) . Ismét meghallgattam, hogy ezzel az eszközzel nem fog menni. Beszéljek a 1288-al (Ügyfélszolgálat).
Harmadik telefon (1288) egy hölgyike volt a legsegítőkészebb. Utánanéz, nem megoldható ezzel a cuccal. Mondom akkor mi van a 1445 küldött ide, hátha tudok másik ONT-t kérni. Utánanéz. Felveszi hibára, hátha kicserélik egy gateway módba kapcsolható eszközre.
Itt tartunk, 2017-ben, hogy új bekötéshez hozzád vágnak egy használt ONT-t, közlik veled, hogy csak egy eszközön internetezhetsz madzagon. Portot nem nyithatsz csak úgy. IPTV-t, csak dedikált portokon engedik, Behúzott UTP kábelezés le van szarva, mert új kábelt kell húzni a IPTV-nek.
(T-nél ilyen megkötések nem voltak.) 3-ból kétszer teljesen hülyének néznek. Mi az hogy portforward, nehogymá.... főleg, hogy már lassan egy mosógép is netre köthető.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Tav-Csoves #24894 üzenetére
Üdv!
Rendben vannak az értékek. Nézd meg a modemnél nem lazult-e ki az F csatlakozó.desigo: Nincsmit, ha van kedved leírhatnád egy hsz-ba egy képpel, hogy melyik menüpontba lehet átállítani.
-
wolfman
veterán
válasz
Tav-Csoves #24772 üzenetére
Engem az se zavarna, ha nem lehet fogni a marketing szórólapok ellenére, csak akkor tudjam, hogy 2 hónapon belül itt lesznek. De nem lesznek még EGGÉSZEEEN biztosan egy évig minimum.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Tav-Csoves #24769 üzenetére
Invitelnek van FTTH optikai terület de az csak primer körzetben, előfordul hogy összekeverik, lehet 30Mbitet akart mondani.
Docsis2-es cmts-t cserélték docsis3-asra, így kitudják adni a nagyobb csomagokat, kábelnetnél ilyen
sebességeket adnak ki, ha megvan a sebesség nincs teendő. Érdemes ránézni a topikra ha jól emlékszem beszéltünk róla, hogy elkezdték fejleszteni a környéket először Zalaszentgróton csinálták meg aztán mentek tovább. Digi megvette az Invitelt, idővel kiderül hol fogják átépíteni a koaxot/ADSL/VDSL területet optikára. -
kabelmania27
félisten
válasz
Tav-Csoves #24767 üzenetére
Arrafelé elérhetőek a docsis3-as netcsomagok és a dvb-c (digitális tv) szolgáltatás.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #24628 üzenetére
Jópár éve mintha az Invitel is jelezte volna valami levélben a hűségidő végét - talán a számlával együtt -, de ma már nem (legalábbis nekem).
Ha bejön az új szabályozás, ez legalább kipipálva...
OFF
Nem angyalok a szolgáltatók, de nekem van Externet-előfizetésem is, ott mindig küldenek értesítést.
Igaz, csak annyit, hogy "hamarosan lejár a hűségidő".
Mivel dátum nincs, számolgathat az ember, hogy milyen határidőhöz képest. Így volt nálam is kicsúszás korábban.
Eddig azt mondták, hogy a gyakorlatuk szerint kb. az utolsó hűségidős számla elkészültéig kell lépni.
Persze honnan tudjam, pontosan mikor készítik a számlát.... -
válasz
Tav-Csoves #24628 üzenetére
Ezentúl már törvényi kötelezettségük lesz ezt megtenni.
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #24306 üzenetére
Ha eddig ED2-es kábelmodemed volt, akkor modem csere is lesz. A Routert pedig kapod ha kéred ha nem...
-
kabelmania27
félisten
válasz
Tav-Csoves #24306 üzenetére
Üdv!
Sima kábelmodemet adnak, ugyanúgy tudod használni, router wan portjába kötöd a modemet (wan beállításoknál dinamikus legyen kiválasztva) lanportba a gépeket, routert modemcserét követően érdemes újraindítani. -
kabelmania27
félisten
válasz
Tav-Csoves #17532 üzenetére
Szuper, nincsmit.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Tav-Csoves #17529 üzenetére
Nekem sok-sok éve ugyanaz
-
kabelmania27
félisten
válasz
Tav-Csoves #17529 üzenetére
Más eszközzel csatlakozol (asztali gép esetén beraksz egy hálókártyát), ha van routered akkor valamelyik gép mac címét klónozd, modemet újraindítod és már új ip címen vagy.
Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobilinternet
- Synology NAS
- iPhone topik
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest