Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genius SW 5.1 Home Theater
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
kisapa #31401 üzenetére
Sajnálom hogy nem jött össze akkor így.
Nálunk több TV van és itt csak akkor fordul elő ilyen hogyha egy TV-t huzamosabb ideig nem használunk. De egyébként ha kiírja hogy kódolt jel és mondjuk a 23-as csatornáról átváltasz a bármi másra, mondjuk 45-re (mondtam valamit), akkor már kiugrik a kódolt jel. Ha gond van a CA kártyával akkor egyik TV-ből átrakom a másikba és megoldódik a probléma.
Ha jól olvasom már újra set-top-box-os lettél. Kár érte, de megértem ha nálad valamiért nem lett jó. Nálunk van ilyen olcsóbb TV is, Star-light márka, elég kínai mondjuk úgy, de még abban is teljesen jól üzemel a kártya. Én a set-top-box-os időszakot nem kívánom már vissza, nagy tökönszúrás az az Invitel-es box, nem tudom hogy még mindig azt osztogatják-e amire Invitel van írva, de ott a betöltési ideje annyira lassú volt a box-nak hogy az kivárhatatlan volt már. Nálunk is van egy régebbi Samsung TV (UE40J5200) de azzal is hibamentesen működik a kártya. Egyébként ha gyenge a bejövő jel, vagy hálózati probléma van akkor is rendszeresen kódolt jelet tud írni. Felénk az SD adóknál jelentkezik ez a hiba ha a bejövő jel gyenge és akkor kiírja hogy kódolt jel. Az elmúlt időben rengeteg hibabejelentésem volt, most nagyjából összekapták magukat...
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest