Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Sajnos a kábelmodem oldalról semmit nem tudok, mert nincs hozzáférésem. Se jelszó ráírva az eszközre, így lehetetlen. A dolog UK ban zajlik. Tavaly októberben volt szolgáltató váltás - előtte 2x is de sosem volt ilyen gond, szóval sosem kellett reklamálni miatta. Most megint ott tartok, hogy nem tudom meddig lesz NET. Érkezik egy másik wifi kártya hamarosan de így nem igazán van értelme szétkapni a laptopot és beleszerelni szerintem - mivel jelenleg mégis működik. Nem igazán tudom elképzelni, hogy a wifi kártya bedöglik ...majd ismét meggyógyul. - Vagy van ilyen mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest