Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
T-home-os internettel kapcsolatban kerestem topikot, remélem, hogy jó helyen kopogtatok a kérdésemmel.
Az az én problémám, hogy semmiképpen nem tudom konfigurálni a megfigyelő rendszert, hogy a boltban lévő T-s interneten el tudjam érni. Ha hazahozom a gépet, itt 3 perc alatt tökéletesen megy a dolog, ezért merem azt hinni, hogy nem én rontom el a beállítást.
Kicsit konkrétabban:
Hikvision rendszerről van szó, saját DDNS szolgáltatással, amin keresztül teljes körűen lehet vezérelni a rögzítő eszközt. Van benne egy egyszerűbb mód is (EZVIZ-nek hívják), az megy a boltban is, de ott nem lehet sok mindent csinálni, "csak" láthatóak a kamerák képei. Szóval rendben megkapja az ip-t az eszköz, helyi hálózaton tudom is vezérelni, de ha kívülről akarom elérni, akkor nem található az eszköz.
Már a portokat is átirányítottam a gép ip-jére, de az is feleslege, mert nem megy, itthon pedig ezek nélkül is simán...
Tehát a T-s internetben gyanítom a hibát.
Egyébként általában milyen sűrűn kap egy T-s előfizető új IP-t? Mert én a boltban ma kaptam vagy 4-szer!
Előre is köszönöm a segítséget/ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest