Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- OLED TV topic
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Apple asztali gépek
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajkop
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémámmal fordulnák hozzátok, segítségért.
T-home os vagyok, 120as internet csomaggal, telefonnal és 2 iptv box-al.
Hálózat úgy néz ki, hogy minden saját eszköz egy saját routerre van rákötve (rt-n18u) ami dmz-ben van.
Saját hálózatunkon van 2 wifi ap, 1 nas (saját epitesu darab OpenMediaVault-al szerelve), 2 smart tv, 2-3 laptop, 5-6 telefon.
Hibajelenségünk az, hogy az internet egyszercsak megszakad. Se tv se net, semmi. Modem ujraindítása megoldotta a problémát (legalábbis a következő szakadásig) Aztán az egyik szakadás után meguntuk, bejelentettük a régi cickos modemet, hoztak is egy új D-Link dcm-704 es példányt. Ugyan ez a jelenség, de ennek a modemnek a konfigurációs felületén nincs újraindító gomb (vagy csak nem találom
), ezért állandóan fel kell mászkálni a padlásra.
A csere 3 nappal ezelőt történt, azóta minden reggelre szakadt a net. Telefonáltunk a Tseknek, azt mondták hogy a mi hálózatunkban valami "program
", ami kifagyasztja a netet. Rakerdeztem, nem a torrent. Ötletem nincs milyen program fagyasztaná, nas-on plex, ts, torrent, ftp, ssh, sql, web szerverek futnak non-stop.
Szakadáskor elérherő a modem, jelszintek jók, semmi hibára utaló jelet nem látok, kivétel azt, hogy onnan sem lehet traceroutolni semmit (mert ugye itt a ping csak lan-ra mukodik).
Ha kellene még valami infó, kérdezz
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS notebook topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- További aktív témák...
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ezért állandóan fel kell mászkálni a padlásra.
", ami kifagyasztja a netet. Rakerdeztem, nem a torrent. Ötletem nincs milyen program fagyasztaná, nas-on plex, ts, torrent, ftp, ssh, sql, web szerverek futnak non-stop.