- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
utaltam be usd-t, de amerikai banktol, aba routing number-rel, ott gyors (napon beluli) es ingyenes volt (koztes bank nelkul)
revo-rol hazai dollar szamlara fixdijas volt mikor utoljara neztem az utalas (1 v 2 dollar), de nekik sztem nincs kozvetlen kapcsolatuk azzal az amerikai rendszerrel, bar tevedhetek, nezz utanaa wise-nak viszont van, az amerikai banktol wise (akkor me'g ott valtas), onnan magyar bank ut ment igy (a kinti bankbol en ingyen inditok, csak a wise utalasi dijat fizettem)
annyi hogy ha usd-t irsz ib-nek hogy fogadnal, akkor o ott egyben kiirja az osszes lehetoseget, de nem kell mindet beallitani, csak ami a te adott utalasi mododhoz szukseges (nyilvan az azonositodat ne hagyd ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest