Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Na, meg is jött a magyarázat, csak rá kellett néznie valakinek (Schrödinger ticketje)
A probléma specifikus rám nézve.
Két fő számlám van az IBKR-nél a számlanyitáskori bénázásom miatt.
Próbáltam később becsukni az egyiket, de egy semmitmondó hibát kaptam, miszerint a kért művelet nem lehetséges. Gondoltam enni nem kér, így maradt hogy még mindig két számlám van, de csak az egyiket használom.Mint kiderült, ebből adódik a mostani rollover hiba:
Tisztelt XY!
Köszönjük, hogy az Interactive Brokers Ügyfélszolgálatához fordult.
Tájékoztatjuk, hogy a TBSZ-2020-as számla jelenleg az U11111111-es normál számlához, míg a TBSZ-2025-ös számla a U22222222-os normál számlához van linkelve, így jelenleg rendszerünk az eltérő főszámlák miatt nem látja a Rollover esetén a TBSZ-2025-ös számlát.
Az esetet eszkaláltuk a fejlesztők részére és kértük őket hogy az összes TBSZ számla mesterszámlája az U22222222-es számla legyen, amint a változtatás megtörtént ezen hibajegy alatt jelezni fogjuk Önnek.
Türelmét ezúton is köszönjük!
További kérdések esetén kérem tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) oldalunkat a lenti linkre kattintva, illetve amennyiben nem találja a keresett információt, lépjen kapcsolatba velünk
LINK../index.php
Üdvözlettel
Balázs
IBKR Client Services
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest