- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memo96
csendes tag
Sziasztok.
Új IBKR számlámra Revolutomról elsőkörben utaltam egy kisebb HUF összeget, hogy biztosan megérkezzen, biztosan jó helyre küldjem. Ez sikeresen meg is érkezett, majd ezt követően már egy nagyobb összeget próbáltam küldeni a tegnapi napon, viszont a mai nap délutánján kaptam az értesítést az IBKR-en belül, hogy látják az utalást, azonban "zárolva" van, mivel nem banktól érkezett az utalás (zárójelben jelezték pl.:a revolutot), azonban az a saját nevemen van, ezt látják, ezért kérnek egy átutalási bizonylatot.Meg is küldtem nekik a Revolutról lementett átutalási bizonylatot.
Bárki járt már ilyen vagy hasonló cípőben? Esetleg tudjátok, hogy mikorra várható az ügyben érdemi fejlemény?
Annyit hozzátennék, hogy korábbiakban is Revolutról utaltam IBKR-re, viszont akkor EUR-ba (bár kevesebb összeget, mint a mostani).
Előre is köszönöm a segítséget! Ha nem járt még senki így, akkor ahogy lesz fejlemény, megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest