- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
merida k.590
csendes tag
400w-os qtec tép csütörtökön vettem the remixer fórumtárs boltjában,gyüjtögetni max karácsonykor tudok mert 16 éves vagyok és még nincs munkám hogy gyüjtögessek.az apróhirdetésekbe már meghirdettem alaplapot procit külön külön 3 napja de semmi érdeklődő.abszolút semmi még egy uppoló sem.eddig volt 35 rongy kessem elköltöttem ezt mind a ram-ra és tápra.már bánom hogy nem alaplapra és procira költöttem.az az asrock lap szimpatikus főleg ha agp-s mert akkor vidkarimat megtartom és később adom el arra sem kell költeni még.csak végre tudnám eladni a procit meg alaplapot.gianni 27 beszámitaná csak nála a lap proci vga párosért kapnék 20k-t mert a lap-ot 6 ért procit 8-ért a vga-t 6ért venné.mondja hogy kevsebb mint feléért tudja bevenni de nála ami szimpatikus a meg drága.aprónetre is feltettem ott is még semmi pedig ot már 5 napja fent van.
[Szerkesztve] -
merida k.590
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4843 üzenetére
ok csak olvasatam valahol ph-n hogy a 3000+ az a selejt 3200+ mert letiltják a 3200+fél cache-t és ebből van 3000+ és emiatt 512-es.ok jó tudni.a másik hogymit nem tennél a helyzetembe?azt nem teljesen értem.3500+ az már nekem nagy nem kell annyai meg árban is húzosabb.de megkérek mindenkit aki elolvassa hogy ismerőseit rokonait kérdezze meg nem-e kell neki a lapom meg procim mert már nagyjából megvan a proci amit kinéztem(3200+)és megvan az alaplap is bár nem bizti és már nagyon sürgős lenne.alaplap meg proci eggyütt 25k.külön: lap: 13k proci 15k
-
merida k.590
csendes tag
ez jól hangzik.ram-okat nem nagyon szeretnék cserélni mert lehet hogy irtam de lehet hogy nem 1 gigás kingston superramjaim vannak(ezek a legjobbak a gépben)most vettem egy hónapja 27-ért és nagyon megvagyok velük elégedve szal ezt nem szeretném cserélni.
az az asrock agp-s csatival meg pci-e-val i9s rendelkezik?has igen az nagyon jó lenne.csak a mostanit adjam el.a procit nézegettem és egy ezressel drágább kb a 3200+ a 3000+-nál és 1 mega cache-e van mig a másiknak csak 512.megéri azt az egy ezrest?sempron nem kell s754 sem csak 939 illetve athlon 64 jöhet szóba.nem tudom am2 mennyivel jobb 939-nél de sztem fölösleges azért pőlussz 10-15k-t kidobni mert még 3000+-3200+-ból nem sokat kapsz meg 10-12k-ért am2-be.jelenpillanatban nekem meg nincsen több kp egy 5 ezressel mint amennyit ér a lapom meg procim meg vga-m.ja és mégegy: az asrockon van beépitett vga?ha igen még a vga-m árát is rátudom áldozni a dologra -
merida k.590
csendes tag
nem nagyon szeretem tuningolni a cuccokat de nem is tudom.abit lapot kb mennyiért kapok?vga-mat 10 ért tudom eladni összesen 37k-ból mit tudok venni amiben van beépitett vga egyenlőre nem fontos hogy csúcs teljesitménye legyen majd később veszek másikat csak proci meg alaplap legyen eladva.ja és ha már itt tartunk nem érdekli valamelyikőtöket a procim meg alaplapom?és milyen abit lapot javasoltok max 15-18k értékben?prociból használtan mennyi kb egy 3200+?
-
merida k.590
csendes tag
válasz
#96302336 #4818 üzenetére
hát úgy terveztem eladom a procit 15k,alaplap 12k,vga 10k,ez igy 37k.és ha vga-t is cserélek akkor max 5k-t szánok rá.használtan venném a procit is alaplapot is és a vga-t is ha lehet szal igy kb kijönne mert a procim olyan 15k-t ér mivel újba 19k a legolcsóbb helyen is,ezzel kb 3k-t tudok nyerni mert 12-ért már tudok venni 3000+-t alaplapomra rádobom a 3k-t már ott van az nyereség vga-ra meg még 5k max 7 és akkor lehet hogy 6600gt.mit szóltok hozzá?szerintetek megéri igy cserélni?vagy még ne cseréljek vga-t vegyek egy alaplapi egybe vga-t és később majd veszek új vga-t és a mostani karim árát hozátolom a procihoz meg alaplaphoz.
-
merida k.590
csendes tag
itt a nagy kérédés: intel vagy amd procit javasoltok nekem: van most egy ilyen gépem: msi 865pe neo-2 intel celeron d 3.06ghz proci,ati radeon 9600 vidkari,qtec 400w táp,raidmax cobra 822 ház.legtöbbet olyasmire használom hogy: need for speed carbon,sims 2 pets,cobra 11 nitro,gta san andreas,ezek közül csak a san andreas nem akadozik.a többi főleg a carbon nagyon szaggatt.a vidkarit lecserélem nemsokára egy 9800xt-ra vagy pro-ra és alaplapot meg procit cserélnék szivem szerint amd-re csak nem tudom hogy mit tegyek.kérlek segitsetek
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest