Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
robyeger #642 üzenetére
Helytelen a képleted ember! 200x2x64/8. Ennek pedig mindössze annyi az oka hogy a beállított alapórajel az max 200MHz lehetett K7-nél (3200+,tuningot ne számítsuk) és nem pedig 400! Az már a DDR átvitel miatti EFFEKTÍV órajel. Nekem veled ellentétben volt K7-e rendszerem is.
2000+ alapórajele 133 volt,azt ha szorzod 2-vel az csak 266. Nem pedig 533. Az persze más kérdés hogy 200-as alapórajelet is be tudtam állítani 10-es szorzó mellett,így a 400-as effektív FSB-t is tudta.
Az egyik legjobb K7 chipset az NF2 volt,abban a legmagasabb beállítható alapórajel 250MHz volt. Ha azt szorzod kettővel az még mindíg csak 500MHz effektív órajel.
Szal a képletek azok stimmelnek csak először az értékeket nézd át még egyszer léccike! Az én 2000+-om névleges értékei: 1667MHz,12,5x szorzó, 133MHz alapórajel. No? Akkor? Hogy szól a képleted? ;-)
-
Red Rebcs
tag
válasz
robyeger #642 üzenetére
Roby
azért mert a memvezérlő elméletileg tudta a 6.4 GB sávszélt
az nem jellenti azt hogy a cpu tudja azt fogadni
PL
cerka 2.4 Nortwodd chip via 880 ram dual 400
akkor a ram sávszél 6.4 de a norti csak 3200
a Cerka nem lessz emiatt 6.4 GB fsb jű azért mert annyit nyom a ram, marad 3200-on
külön kell választani a ram és a cpu sávszéllt amikor alaplapi chip van a ram és cpu között
OK? -
hobizoli
nagyúr
válasz
robyeger #642 üzenetére
Ember Te tiszta gyogy vagy, a K7 akkor is csak 3.2G/sec ha lemesz hidba, mert a chipset-CPU savszlesseg ha megbenulsz is 3.2G/sec 200/400MHz FSB-nel.
Az 1600+nak pedig 133/266 az FSB-je, ha teccik ha nem, az pedig csak 2133MB/sec-d ad ki, az altalanos iskolaban tanultak szerint szamolva gyengebbek kedveert levezetve 133MHz*2(DDR)*8(64bit=8byte)=2133Mb/sec, nalad ez mennyi, hogy jon ki az a 4267MB/sec, elarulnad?
Csak egy csatornas vezerloje van a chipseteknek 2001-ben, de NF2-nel is 3200MB/sec a CPU savszelssege, ha megfeszulsz akkor is.
Mit erolkodsz a baromsagaidddal?
Kulonben ha kicsit utananezel az altalad referenciakent is hasznalt agyonmajmolt Sisoft meg Everest RAM savszelsseg eredmenyek kozott, egybol kitunik, hogy a K7-nel nem lehet az savszelesseg tobb, mint 3.2G/s 200/400MHz FSB, 2.7G/s 166/333MHz FSB, 2.1G/s 133/266MHz FSB, vagy 1.6G/s 100/200MHz FSB eseten, egyet nem tudnal mutatni, na vajon miert? Biztos x<40%-ban hasznaljak ki a gyakorlatban az elvi savszelesseget, ugye zsenikem? Vagy megis mivel magyarazod?
hobizoli
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz
robyeger #632 üzenetére
Szerintem Te nem vagy tisztaban a dolgokkal, az AMD-nel az 266MHz FSB ''csak'' 2133MB/s-t ''er''...teccikerteni?
Azaz 3.2G/s es 2.133G/s kozott pedig az annyi amennyit irtam, mert 1,066Gb/s 3x illetve 2x, 3/2 az pedig 1.5x, ezert is hivjak PC2100-snak a 133/266MHz modulokat, nem gondoltad volna, ugye?
Kulonben baromi ecceru kiszamoni, mert 400 a 266-nak a 1.5x-e ezutan pedig ha mindkettot szorzod 8-l, az egymashoz viszonyitott aranyuk ugyanugy 1.5x marad, mint elotte
Intel FPU FDIV bug, please change CPU in your PC
hobizoli
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz
robyeger #630 üzenetére
Tokmind1, megdolt az elmeleted, az 1600+ pedig a 1.8GHz P4-t is megfogta.
Kulonben meg ijenkor miert nem menozol a 4x Quad Pumped FSB-vel? Azert, hogy az Athlon 133MHz-e nagyobbnak tunjon a P4 100MHz-enel? Ird le szepen, hogy 266MHz illetve 400MHz, no lam 1.5x savszelesseg es megis fikabb.
hobizoli
[Szerkesztve] -
siriq
őstag
válasz
robyeger #608 üzenetére
Nna az egy dolog hogy valltoznak de nem az intel szamozasat illetve megaherz kergetesehez viszonyul. Mert te meg ezt allitottad nekem nem is olyan regen es itt a prohardveren.
Nna amugy megvan a kero. Egyenlore minden okes. remelem hamarasoan bekotom a netet is csak meg szet kell neznem hogy valami jo ajanlatot csipjek el. Melok vannak de azert mindig keresem az aktualis jobbat. Sajan most karacsonykor nem igazan tudok hazamenni de majd a jovohonapban haza ugrok a hetvegere valamikor. Gepem meg mindig az asztalon fekszik es varja hogy vegre osszerakjam valamikornna majd irogatok meg ha lesz idom. Amugy meg az adataimnal ott van a telefonszamom. smst tudsz majd kuldeni ha gondolod. +4477...... [OFF]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
siriq
őstag
válasz
robyeger #575 üzenetére
Roby. vazze ne mondjal mar baromsagot. Az en kis olcso k7 emen siman kodoltam filmet meg kozben neztem egy masik filmet + meg a defrag is ment(szerettem volna kozben netezni is de sajna net nelkul elegge nehez lett volna megoldani, mielott meg szo eri a hazat hogy az explorert mar nem birja el
). Siman gond nelkul megcsinalta. Amugy nem tudom olvastad-e a cikket a HTT rol hogy sok esetben inkabb lassit mint gyorsit???
Nna most hogy ha ez nem eleg neked akkor nem tudom mi. A masik meg hogy lehet dragabb az amd x2 de nezd meg a pontozasos gyozelmet az intellel szemben 7:0 az amd javara. Inkabb fizetek 30-40 ezerrel tobbet de tudom hogy a penzemert kapok is valami nem valami kis lassu vacakot amivel az intel megint kiszurja az emberek szemet. -
AMD!4ever
őstag
válasz
robyeger #565 üzenetére
Puszikkállak,de olvasd már el mit irtál:
Ez nem a magán véleményem ezt mutatják a tesztek. Logikus is, mivel az Intel programozói készítik és fejlesztik a multimédiás utasításkiterjesztéseket(az AMD csak átveszi)
Khmkhm....
az rendbe hogy az mmx-sse-t az intel fejleszti,e megemlitethetted volna hogy a 3dnowot nem.
ezt most javitottad köszönjük.
Milyen falról beszélsz? -
eXodus
őstag
válasz
robyeger #544 üzenetére
Nem érdekel mit gondolsz. Ha zavar írj az intelnek, hogy ne hülyítsék a népet megint.
Én csak azt írom ami hivatalos forrásban van. Most vagy te tévedsz,vagy az intel (ami nagyon LOL). Valaki nem mond igazat/téved.
Te is mutass linket, hogy miből gondolod, h az nem prescott magos?
[Szerkesztve] -
Zeratul
addikt
-
eXodus
őstag
válasz
robyeger #521 üzenetére
2005.11.25 nekem nem tűnik réginek.
De találtam 2005.08.08as roadmapot is. [link]
Nagyon lol hogy belekötsz z utiterv mint fordításba...
Csak pletyka szinten terjed, hogy így már adott a lehetősége az Intelnek egy 4Ghz példányra is.
Még a végén csak sikerül kiköhögni azt a ''négygigahercet''. -
Predator752
csendes tag
-
siriq
őstag
válasz
robyeger #473 üzenetére
hello
en nem azt mondtam hogy nem nagy szam. Sot megjegyeztem hogy kapott uj dolog(kat) es a memovezerlot is optimalizaltak a cache is gondolom meg meg jo par dolog ugybar. De ha ierdekel a dolog akkor szerintem az amd honloapjan megfogod talani a kulonbsegeket. A masik hogy en spec a teszteket csak azert hozta fel mert most mas viszonyitasi alapom nincs. A gepem meg mindig nincs osszrakva(monitor hiany) ezert most meg csak egy rogtonzott tesztet sem tudok nyomni hogy ki jojjon a dolog.
Roby most eppen egy kero szerzodeset kellen majd alairnom de nagyon macerasnak igerkezik. Maga a kero nagyon jo de tenyleg(4 szoba, nagyok igenyes elrendezessel friss festes ilyesmi), de az a kocsog ingatlankozvetito vazze itt szorakozik vele hogy minnel jobb legyen a dolog a reszerol(biztos latja hogy tetszik a kero de ha sokat szorakozik akkor nezek masikat aztan bekaphatja). Mas hirtelen nics. Addig nem tudok tovabb lepni amig nincs kero utanna mar nem olyan veszes, szepen meg lesz oldva minden ahogy majd kell. Csak este tudnek netezni de momentam most nem sok idom van ra de majd egyszer. -
Flagstaff2
senior tag
-
Flagstaff2
senior tag
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
robyeger #485 üzenetére
Namost még egyszer. Szal van a S462-es 3000+ sempron,ami 2.0GHz-es és 512 az L2 cache,valamint 333 az FSB-je. És van a S754 3000+,arra stimmelne is minden kivéve az FSB-t merthogy olyan ugye nincsen neki, főleg nem 333,mert az alapórajel az 200MHz. Abból meg elég érdekes lenne 333-at csinálni. Így ha figyelmesen nézed valami elírás csak van nem?
-
-
Raven Seldon
tag
válasz
robyeger #468 üzenetére
Azért nem veszek Sempront, mert én azt az információt kaptam, hogy a Sempron és az Athlon viszonya kb olyan mint a Celeron és a sima Pentium viszonya.
És ha már egy 2700+ Athlon XP is bruttó 20.000, akkor minek vegyek egy Sempron 3000+-t, majdnem ugyanannyiért?
Off: azt mondta valaki nékem, hogy az L2 cache mérete az fontosabb mint az L1...igaz ez? -
Flagstaff2
senior tag
válasz
robyeger #428 üzenetére
Csaknekedcsakittcsakmost: pölö a saját MSI K8TNeo2-F lapom ami VIA K8T800pro chipes. Igaz a BIOSában NEM találsz majd olyat hogy HT Link szorzó,ellenben találsz olyat hogy HT Speed vagy mi 200,400,600,800,1000MHz. Namost ebből elég könnyen kiszámolható hogy a szorzók rendre 1x,2x,3x,4x,5x. Érti mán? Ez S754-nél csak 4x-ig van meg.
-
siriq
őstag
válasz
robyeger #429 üzenetére
Tudod mit roby. Gyenge pontok en nem latom azt gyengesegnek amit te(hal az egnek ezert van amd-m). A masik meg az hogy forditsuk meg a dolgot. Rakj be te egy lapot ami nem hasznal 5x HT 939 ben. A masik hogy 754 alatt mondom megegyszer teljesen lenyegtelen hogy most 800 vagy 1000 porog ugyanis nem veszed eszre meg akorsem ha akarod. Mondom ezt ugy hogy kiprobaltam. Kerdezem en toled hogy hany alakalommal probaltad ki? Es lattal kulonbseget? Mi volt az?
-
siriq
őstag
válasz
robyeger #423 üzenetére
Hello
Amugy nem pont erre de kapcsolodik azert. Amit Lipinek is vettem deszkat(nforce 4x) az is 800 mhz menne elvileg a Ht de gyakorlatilag meg be lehet allitani az 5x is. A masik hogy kiprobaltam alacsonyabb szorzoval es valami 5 fps el kaptam kevesebbet a 3d mark alatt(ez szerintem betudjato siman meresi hibanak is). Annyira nem kellene eroltetni ezt a Ht savszel dolgot. videokarit ugysem hasznalunk(eleve csak 1 foklalalt van rajta Pcie) a masik hogy elmeletileg le lehet terhelni a gyakorlatban meg nem terjhelem le mert a mostani chipseteknel meg mindig 8 meg 8 kiosztas van es ugyan olyan a tellyesitmenye mint a 16 meg 16 os kisztasnak. Szerintem le lehet szalni errol hogy ez gyenege pont(a tobbi chipsetre is vonatkozik ebbol kifolyolag). -
kovsol
titán
válasz
robyeger #418 üzenetére
[link]
itt minden s939 es lapra 1000Mhz es HTT -t írnak
amugy nem tudom most mire jó hogy ekkora nagy mikor kisebbel se venni észre a külömbbséget
nekem NF3 250GB van a gépemben az 1100Mhz nél lesz instabil amugy nem vettem észre külömbbséget a 600 800 1000 Mhz es beállítások köszt a lapomon
más: az a vicces, hogy havernak egy s939 3000+ van a gépében és minden tesztben jobban vagy egyformán teljesít az én s754 es 3000+ procim
valaki nem tud linkelni nekem olyan tesztet ahol s754 A64 M 4000+ 2,6Ghz 1Mb vs s939 4000+ teszt van ? vagy s754 3700+ vs s939 3800+ ?
[Szerkesztve] -
Flagstaff2
senior tag
válasz
robyeger #384 üzenetére
Csak aztat tunnám honnan a búbánatos úristen köszvényes térgye kalácsa alól szedted hogy a VIA meg ULI chipsetek csak 6,4GB/sec HyperTransportot tudnak???
Mondjuk lehet olvastál valami S754-es konfigról? Megsúgok valamit! Ott az NVidia chipsete is ''csak'' 800-as Hypertransportot tud! S939-nél pedig MINDEN jól figyelj leírom még egyszer: MINDEN chipset 8GB/sec adatátvitelre képes! Még az ULI meg a VIA is. Ha nem hiszed járj utána! Ráadásul ha jól számolom még az az általad fitymált 6,4GB/sec-os Hypertransport is az Intel teljes FSB-je... Csak mellette még akad egy 3,2GB/sec-os memóriasávszél is. Nem pedig a nyóccázefesbébű foglal. Nem mindegy!
-
erdoke
titán
válasz
robyeger #412 üzenetére
Valahol még megtalálod a 3,2@3,6 NW-om és az IC7-G-ben 2*512 Infineon BT-5 RAM-om @CL2 + SR eredményeit. Akkoriban ritka volt a 2300 MB/s-os memóriaírás.
Előtte a 2,8-as NW-om 3,4 GHz-en ment. Mégis hulla volt, amikor ment egy CCE kódolás a szokásos apróságok mellett, még böngészni se lehetett rendesen. -
Zeratul
addikt
válasz
robyeger #388 üzenetére
Roby,
Go to patika,
Buy Bilobil
Eat Bilobil
Nem tudom eldönteni az Intel logos szemellenződ vagy nehéz felfogásod akadályoz meg abban hogy ételmezd az olvasottakat. Többszállú végrehajtásra optimalizált videoeditor programmal dolgozik Stolc mester és mégse veszi észre a hatást a két prescottnak igazán. -
slett27
addikt
válasz
robyeger #384 üzenetére
Szted a SuperPI milyen részét használja a procinak ? Ugyanis én üzletben dolgozom, összeraktam mostanában egy-két ASUS A8N-E vel szerelt 3000+-os és 3200+-os Venice-s gépet. Az eredméyneken látszott különbség. Nekem a 3.2GHz-es P4 alapbeállításokkal, semmi időzítés, FSB matatás 1M: 41s. Ugyanez friss Windows-zal az ASUS A8N-E-s gépen 3200+-os gépen 46s !!! minden alapon, semmi 2-2-2-5-ös meg hasonló időzítések, mert az már tuning, 5s különbség elég sok. Igaz hogy ez csak TESZT és megfognak lehet kövezni, amiért a teszteket nézem, de ez a program ha jól tudom nem használ semmilyen extra CPU ''ficsőrt''. Eddig egy pár ilyen konfigon lepróbáltam, minden esetben 46s körül kaptam BIOS default-al. A 3000+-nál volt 47s. Ha visszateszem a gépem 3GHz-re, akkor is 43s-ot kapok. Amúgy az összes tesztnél nagyobb értékeket kaptam a 3.2GHz-es P4-el. Persze egyesek mondanák, hogy csak tesztek , használjam a gépem, de ha az ÖSSZES tesztben jobb volt nálam a 3.2GHz-es prescott, akkor ez marad is. Játéknál (BF2) nem vettem észre változást az AMD-hez képest.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
robyeger #366 üzenetére
''Adjál vagy mutassál egy általad úgy feltételezett AMD-re optimalizált kódoló progit és eresszük össze a gépünket,''
Nos akkor ideirom 1001-edszer:
CyberLink Power Director 4.0 és ismét sokadszor: nem AMD-re optimalizált, csupán Intelre sem!!! Milliószor leirtam Te használhatod ezt és bármi mást is!!!!
És ami a teszteket illeti: már többször többen tesztelték, és az eredményekről itt is beszámoltak, - csak mint mindig ilyen ''kényes'' esetekben cserben hagy a memóriád,(szerintem szándékosan!!!) és tudott dolog hogy ''jó öreg Intel alul maradt''!!!
Tehát már ez a vélt előny is eluszott!!!
Ui: ha ilyen feledékeny vagy, ily gyakran cserben hagy a memóriád, próbáld meg bőviteni pár giga szuper DDR2-es modullal, /Intel is ezt szereti/ úgytünik AMD-s társaimnak nincs rá szüksége. -
Zeratul
addikt
válasz
robyeger #325 üzenetére
Roby,
Hiába lovagolsz a FSBn a P4 esetén, mert Presler két magja nem tud közvetlenül kommunikálni. Ki kell küldeni az adatot a memóriába majd vissza másik magba. Esetleg normálisabb északi híd aminek van saját cache javítani tud rajta valamit, de akkor brutális lesz a látencia. Dupla magvas K8nál a kroszbáron keresztül minimális késleltetéssel átmegy az adat a másik maghoz, ezt viszont nem tudja a p4 és nem is fogja. -
viharhozo
addikt
válasz
robyeger #346 üzenetére
Hangsúlyozom mégegyszer, engem csak az döbbent meg hogy vannak olyan tesztek és alkalmazások és nem csak 1 az ezerből(mondjuk 10%), ahol az X2-ek lassabbak, mint egymagos féltestvéreik.
Es hol vannak ezek a tesztek? Amiket eddig nezegettunk, ott 40-bol 1 az arany. Az Everest es a Sandra nem jelent semmit, ez a legnagyobb tanulsaga az egesznek. -
viharhozo
addikt
válasz
robyeger #283 üzenetére
A memoriatesztelo programokra magasrol szarok, az a teny, h az alataluk jelzett kulonbseg szinte semmilyen alkalmazasban nem jelentkezik, egesz pontosan megmutatja, mennyit is ernek.
A BF2-rol feljebb velemenyt alkottam, a FEAR-rol pedig messzirol leri, h az elteresek a meresi hiba szintjen vannak. A 4800+ es a 4000+ ugyanannyit megy, a 4200+ es a 3200+ ugyanannyit megy, es az egesz egy 5%-os tartomanyba esik.
Arrol meg tovabbra is melyen hallgatsz, h mi van a masik 30-40-50 teszttel, ahol egyertelmuen gyorsabbak a ketmagosak. -
erdoke
titán
válasz
robyeger #330 üzenetére
Ha belefér a 104 W TDP-be, akkor még mindig messze a Presler alatt jár disszipációban, tehát aggodalomra nem ad okot.
A 2,6 GHz-es 90 nm-es X2 csak végszükség esetén jönne ki, realiása igen kevés, mert nincs rá szükség.
A 2,6 GHz-es egymagos proci viszont ott a roadmap-ben, akadálya már a mai kihozatal mellett sincs. -
-
hobizoli
nagyúr
válasz
robyeger #310 üzenetére
A lapnak tok mindegy mennyin teker a CPU, ha neki az FSB orajel ugyanaz es csak szorzot valtoztatod. Igy viszont sosem derul ki, hogy csak a fesz.stab. a fika, vagy a CPU valoban nem bir tobbet, a 4.5-4.7GHz az sehol nincs 3.73GHz-hez kepest +40%...illetve az oridzsi P5 FPU-javal szamolva lehet annyi jon ki
hobizoli -
-
tjhooker464
őstag
válasz
robyeger #250 üzenetére
1. Észrevehetted vona, hogy nem a procira akartam kikezdeni.)
2. Mutass olyan 30k ba kerülő Intel procit ami megy egy 2400mhz es A64 szintjén. És akkor a 30k val még finom voltam.Nem a háborúba akartam beleszólni respect Intel meg minden a celeron 400 asomat szerettem nagyon és valszín a leendő notebookomban is Intel lesz(ez nem biztos
) De asztaliban most nekem nincs értelme Intelt venni. Szerintem most az AMD itt jobb és nem utolsó sorban olcsóbb. És nagyon sok ember így van ezzel. Túl sok minden szól a64 mellett.
[Szerkesztve] -
Flagstaff2
senior tag
-
viharhozo
addikt
válasz
robyeger #244 üzenetére
Nincs igazad, csak terelsz. Talaltal egyetlen eredmenyt, ami raadasul nem perdonto, mert a masik modellnel a kulonbseg nem mutatkozik, majd kijelentetted, h az X2 egy szar takolmany.
A szintetikus teszteken valo lovaglast sem ertem. Engem speciel nem zavar, ha vmelyik teszt gyengebb eredmenyt ad, viszont az osszes alkalmazas jobbat.
Megneztem az utolso ph-s procitesztet, es egyetlen olyan alkalmazast talaltam, ahol a 3800+ lassabb lett, az altalad beidezett Far Cryt.
Vegigneztem az Xbitlabs nyito 4800+ tesztjet, es ott a Winrar tesztjeben veri meg a 4000+ nagyobb testveret 0.5%-kal, a maradek ~40 tesztben bejon a papirforma.
A ph 4800+ tesztjeben pedig mindenhol nyero az X2.
Elnezest, mirol is beszelunk? -
Flagstaff2
senior tag
válasz
robyeger #254 üzenetére
De csak akkor szűkíted ha 1-ósdi RAM moduljaid vannak 2-újabb modulokkal akarsz tuningolni. Akkor viszont így is,úgy is felhúzod annyira az alapórajelet hogy 200-on menjen a memória buszsebessége. vagy nem? Vagyis a sávszél továbbra is megvan. Csakhát szinkronban jobb lenne... No majd mellássuk mit hoz az M2...
-
hobizoli
nagyúr
-
Flagstaff2
senior tag
-
-
LordX
veterán
válasz
robyeger #200 üzenetére
Végigpróbáltam az összes memszorzót, amivel elindult a gépem, azonos memórajellel (refórajel és magszorzó változtatással, hogy az kb ugyanaz maradjon), és mérési hibán belül maradtak a tesztértékek (Everest szintetikus tesztek, 3DMark..)
Az aszinkron meghajtásból tehát semmi hátrány nem származik. Ott származik hátrány, ahol az aszinkronitás miatt bufferelni (=késleltetés) kell, azaz ahol a chipsetben van a memória-vezérlő.
Egyet tegyél már meg, hogy utánanézel valaminek, mielőtt ökörségeket beszélsz. -
viharhozo
addikt
válasz
robyeger #210 üzenetére
Attol, h alahuzol vmit, nem lesz feltetlenul ertelmesebb!
Kiragadtal egyetlen szamot, aztan ezen lovagolsz. A 27 fps soknak tunik, de aranyaiban kemeny 6.75%-ot jelent. Raadasul a 4200 es a 3500 millimeterre ugyanannyit megy, akkor itt megis minden rendben? Egy szart. Egyszeruen meresi hibak vannak, a ketmagos gyorsabb, ha az uj nvidia drajver tamogatja, egyebkent meg ugyanannyit megy. Ahogy ezt a tobbi teszt bizonyitja is.
Ja, es arrol vhogy elfeledkeztel, h
P4 XE 3.73 ->298.8 fps
A64 3200+ -> 299.7 fps
Pech. Nyilvan szar ramokat hasznaltak a P4-hez. Raadasul a P4 D-k meg akkor is elfelejtenek gyorsulni, amikor az X2-nek eszebe jut.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest