- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Táp ventilátor csere
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
Az intelröl letöltött okosság megnézi mielött csinálna bármitis, hogy kell-e csinálnia bármitis. Most, hogy tegnap lefutattam, ma már nálam se csinál semmit, csak kiirja a végén hogy sikeresen telepitve vannak a dolgok, befejezés. Ez valoszinüleg azt jelenti, hogy a te chipsetedhez nincs frissebb driver. Ne tévesszen meg a verzioszám (7.2), az a legfrisebb driverre vonatkozik, ami kb a 975 lapokhoz lehet. Ha kicsomagolod winrarral az infinst_autol.exet, megtalálod benne a szükséges fileokat. Láthatod pl az is, hogy a 855ös chipsethez is van benne driver, de annak a verzioszáma nem 7.2. Azért intelék se fognak feleslegesen dolgozni. Ha valami jo, akkor azt nem kell javitani.
Miért olyan fontos egyébként ez a frissités? Valami nem müködik rendesen, vagy csak zavar a verzioszámok közötti difi? -
faraggo
csendes tag
Tehát rákattanok a az exére aztán kijön a telepitő amire felül kivan irva,hogy 7.2-es verzió.Nyomok a továbbra gombra és nem kezd el telepiteni semmit hanem kiirja,hogy befejezés.Erre irtam,hogy nem csinál semmit.
Az eszközkezelőben pedig a régi vagyis a 6.0-ás verzió van irva mindegyik inteles eszközhöz.
A commanderben a program files/intel alatt pedig csak egy readme fájl van tehát semmi ráutaló nyom,hogy feltelepült volna valahová is.
A régebbi drivert le kell törölni ha újabbat akarok rátelepiteni?És ha igen akkor hogyan kell eltávolitani? -
Atapi
senior tag
Mit jelent az hogy nem csinál semmit? Ez csak egy drivert telepit fel, ne várd hogy valami szoftver feltelepit, ami megjelenik mint program. A telepitő tartalmazza a 865/915/945 infeket, ugyhogy szerintem frissiti is. Szoval ha lefuttatod, akkor pár kattintás után csinál valamit, és kér egy restartot. Ujraindulás után ha belépsz az eszközkezelöbe, keress a rendszereszközöknél valami olyan bejegyzést, ami tartalmazza a chipset verzioszámát (nálam pl ''Intel(R) 945G/GZ/P/PL Processor to I/O controller - 2270'', ez nálad valami más verzioban kell hogy jelen legyen), nézd meg a driver tulajdonságainál a verziószámát. Ha az stimmel, akkor frissitett a program (valami ilyesmit kéne látnod: [link]).
szerk: még azt elképzelhetönek tartom, hogy nem mindegyik chipsethez csinálnak uj drivert, csak mondjuk toldozgatnak valamit az ujakhoz. Lehet hogy neked egy régebbi verzioszám jelenik meg, de akkor sztem az azt jelenti, hogy nincs frissebb driver hozzá.
üdv
[Szerkesztve] -
faraggo
csendes tag
senki sem tud segíteni?
-
faraggo
csendes tag
A segítségeteket kérném.
Feltelepítettem az alaplapi lemezről a chipset drivert és az a gondom hogy nem tudom sem frissíteni sem eltávolítani.Eddig AMD-s lapom volt ott némileg egyszerűbbnek tünt hogy a ''programok telepítése törlése''-alól töröltem és kész de most ott nem szerepel semmi erre utaló dolog.A frissítéssel meg az a probléma hogy amit leszedtem a netről uj drivert az csak végigszalad és nem frissít semmit.Ha van valami trükk vagy módszer amivel ez megoldható akkor legyetek szivesek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest