Új hozzászólás Aktív témák
-
faraggo
csendes tag
Tehát rákattanok a az exére aztán kijön a telepitő amire felül kivan irva,hogy 7.2-es verzió.Nyomok a továbbra gombra és nem kezd el telepiteni semmit hanem kiirja,hogy befejezés.Erre irtam,hogy nem csinál semmit.
Az eszközkezelőben pedig a régi vagyis a 6.0-ás verzió van irva mindegyik inteles eszközhöz.
A commanderben a program files/intel alatt pedig csak egy readme fájl van tehát semmi ráutaló nyom,hogy feltelepült volna valahová is.
A régebbi drivert le kell törölni ha újabbat akarok rátelepiteni?És ha igen akkor hogyan kell eltávolitani? -
faraggo
csendes tag
senki sem tud segíteni?
-
faraggo
csendes tag
A segítségeteket kérném.
Feltelepítettem az alaplapi lemezről a chipset drivert és az a gondom hogy nem tudom sem frissíteni sem eltávolítani.Eddig AMD-s lapom volt ott némileg egyszerűbbnek tünt hogy a ''programok telepítése törlése''-alól töröltem és kész de most ott nem szerepel semmi erre utaló dolog.A frissítéssel meg az a probléma hogy amit leszedtem a netről uj drivert az csak végigszalad és nem frissít semmit.Ha van valami trükk vagy módszer amivel ez megoldható akkor legyetek szivesek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged