Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
SmallFFTs - maximális lebegőpontos műveletvégzés, adat az L2 cacheben, minimális memóriahasználat
In-place large FFTs - maximális hőfok, fogyasztási érték, némi RAM használat
Blend - mindent tesztel, nagy memóriahasználattal (RAMot kirakja lapozóba)
Custom - egyedi teszt, megszabható a szálak száma, memóriahasználat, stb.tzsolesz
Blend@Priority 9, ezt kell tolni, ha 15 percig megy, nagy baj már nincs.
Szerintem nálad memórián bukik a dolog, rendesen beállítod az osztót?
12.5x300, RAMok 266os strap mellett 900ra, procinak BIOSban 1.375V
Próbáld meg, 300as FSB csak benne van az SE lapban is, hisz P35ös.. -
tzsolesz
nagyúr
Köszi.
Igazából nem a tuning részével nem vagyok tisztában, mert nem az első prockó amit zúzok.
De eddig orthossal teszteltem, és csak most álltam át prime-ra. Orthos-nak nem sok baja van ezzel a beállítással.Azzal nem voltam tisztában, hogy melyik menüpont mit jelent pontosan. De így már tiszta a kép,, köszi szépen.
3DMark06, vantage, játékok futnak szépen, csak a prime pofázik vissza.
-
Speed®
titán
Nem sokkal alacsonyabb a VIDed, mégis jól megy, 1.312vel nekem ~3.5 kb. :[
Nyílván bele is kell nyúlni, nekem ilyen jutott, de nem panaszkodhatok így se ;)24/7re 1.3 körül állapodj meg nyugodtan, egy-két órányi tesztelés erejéig meg nem lesz baja 1.45Von sem, csak tartsd minél hűvösebben. Nálam 4200/1.47en terhelve felkúszott 70°Cig is, hiába akasztottam direktbe ventit a Ninjámra (Mini verzió és 9.2cm\900rpm). Aztán kiraktam az ablakba és lement 48ra
-
MarioAna
senior tag
Hát jah, végülis fölösleges lapot váltanom, mert megint a proci a "gyenge" láncszem. a lap nem fog vissza. Végülis 8*400-on így elvagyok, szvsz mindenre elég, nem kell szétfeszelnem sem (1.36V valós kellene a 3.5GHz-hez
). De legalább a memória írásom 8k fölött van, amiből igaz game alatt nem profitálok, "de van"
. Viszont 3.5GHz-en semmivel nem volt több FPS-em GTA4, vagy CoD4 alatt, szal nem látom értelmét a plusz tuningnak.
Alaplapos kérdésre: én is megkérdeztem anno a topikban, nekem is mondták, hogy valszeg támogatja, de akitől vettem volna, nem volt hajlandó ráfrissíteni egy "nem ahhoz kiadott" (rev1-re rev3.3-as) BIOS-t, én meg nem tudtam volna felrakni, mivel a környéken nem sok C2D proci van, ha meg nem ismerte volna fel, akkor cseszhettem volna, így hagytam az egészet.
A procidhoz meg grat, jóféle példány. -
NFree
addikt
Elvileg igen ha tényleg bírja , Prime nál futtasd a large ftt tesztet vagy 2ó-át ha ez megvan zavarj neki eggy kis intel burn tesztet, vagy kétszer 10 est, ha bírja akkor stabil s mehet neki, de ehez az órajelhez már inkább eggy gtx260-hd4870 passzzol, nekem a gtx em 3.3-on kihajtja s nem is kell nagyon meghajtani a procit.
-
Osynho
addikt
Nekem ezzel a 2180-assal se sikerült vmi jót kifognom, 9x333at megy bios 1,425V, valós 1,39V-al. Az az érdekes, h e fölé sehogy se akar menni. Próbáltam 10x310-et de még bios 1,5V-on se stabil. És nincs még fsb wall se, mert 8x350et meg viszi...
Húgom gépében egy fokkal jobb van (3200mhz/1,4V-on), lehet elcserélem vele
Azért gondolkodom egy E5200-ban ,hogy a tervezett 4830/4850et ki tudjam hajtani 1680-ban. (bár lehet h arra elég a a 3,2ghz is) -
sid.:Rc211v
őstag
jo kis proci ez tényleg én is nagyon szeretem neked elég faja példány van meg hogy alapfesz 3400
nekem 3200ig megy alpafeszen..milyen fsb-n huzod te ? én ugy vettem észre nekem 3Ghz-en szinte teljesen kihajtja a GTS-t szal fölös is magassabb órajelen használni nem hoz annyival több fps-t 3600-3700-on hogy megérné szal ennyi ..igy is minden hájon fut
3 gigán full már kihajtja a 9600GT-t.. A mostani ujabb generációs vga-k (GTX 260-280/Ra4870) után lévőkhöz kellhet majd pl a 3700-800
.. Respect Intel® Core™ architekture
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest