Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Riasztó topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Monya78
üzenetére
Világos. Én sokat tesztelek, de táblázatokhoz. Ott ez a mérce, ennyi. Viszont nekem se a prime fogja megmondani, hogy stabil-e a gépem.
Tuning: Engem szórakoztat nagyon, húzom amíg bírja, s amíg nem azt kapom tőle mint amit szeretnék. Ha eladásra kerül a sor..Engem ne szidjon senki, leírom az előéletét,s nem szépítem. Igaz, még szart sose adtam el, s ami valóban nem volt húzva (feszelve), de nem tetszik a teljesítménye, azt is leírom. [Íme]

Geri: Mi ez a feszültség a soraid között?
21°-os az iroda, ki is tomboltad magad, s még a procid is megyeget. 
-
kicsigeri
senior tag
válasz
Monya78
üzenetére
Mennyi lesz eladó? Az összes, és akkor mi van? Mindenki azt ad el amit szeretne, és akkor amikor szeretné, és annyiért amennyiért megveszik. Én az elért eredményt is linkelni fogom ha eladom, mert tudom hogy jó a proci, 0,928V viszi az órajelét, és a tesztelések után. Pedig 1,175V a VID-je.
Többiek
Na akkor ezzel vagy ezzel léphetek be a 4 GHz-s klubba
-
Dave™
nagyúr
válasz
Monya78
üzenetére
Teljesen igazad van, nálam is elsődleges szempont volt a költséghatékonyság (kiváló ár/teljesítmény), az E5200 is erről szól. A 2500Ft-os F 7 Pro meg még a fővárosban is olcsónak számít. Jó az az A 7 Pro, hangja az nem nagyon volt
Bár ha le lenne polírozva, szerintem még jobb lehetne, egy délután alatt összehozható a dolog. -
Dave™
nagyúr
-
válasz
Monya78
üzenetére
A Te esetedben a chipset is korlátozhat, de sajnos ezek a procik ennyit tudnak FSB-ben, de sebaj, 4Ghz így is elérhető

tzsolesz: A Giga bios alapján magyarázom el, mert szerintem az érthetőbb:
Van az FSB, legyen mondjuk 266 Mhz. Vannak a memória szorzók, 2/2.4/2.5/3/3.2/3.3/4.
Ha az FSB-t beszorzod valamelyik számmal, megkapod a memória effektív órajelét.
Visszaosztás akkor lenne, ha a memória az FSB értékénél kisebb lenne, pl. az FSB 266 Mhz, az effektív memória órajel pedig DDR400. De ilyen (1-2 kivételtől eltekintve) Core2-nél nem lehet. -
kicsigeri
senior tag
válasz
Monya78
üzenetére
55-60 körül legyen. De az full terhelve. az kb 1.3V körül van. Sokak szerint tartósan 1,35V adható nekik, (45nm es prociknak) de inkább kevesebb az a biztos. Meg felesleges is mert 3200-3300 körül kihajt minden karit. Kinek meg nem elég a 3300 az úgyse ilyen procit vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

21°-os az iroda, ki is tomboltad magad, s még a procid is megyeget. 
Bár ha le lenne polírozva, szerintem még jobb lehetne, egy délután alatt összehozható a dolog.