- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Monya78 #5179 üzenetére
Világos. Én sokat tesztelek, de táblázatokhoz. Ott ez a mérce, ennyi. Viszont nekem se a prime fogja megmondani, hogy stabil-e a gépem.
Tuning: Engem szórakoztat nagyon, húzom amíg bírja, s amíg nem azt kapom tőle mint amit szeretnék. Ha eladásra kerül a sor..Engem ne szidjon senki, leírom az előéletét,s nem szépítem. Igaz, még szart sose adtam el, s ami valóban nem volt húzva (feszelve), de nem tetszik a teljesítménye, azt is leírom. [Íme]
Geri: Mi ez a feszültség a soraid között?
21°-os az iroda, ki is tomboltad magad, s még a procid is megyeget.
-
kicsigeri
senior tag
válasz
Monya78 #5179 üzenetére
Mennyi lesz eladó? Az összes, és akkor mi van? Mindenki azt ad el amit szeretne, és akkor amikor szeretné, és annyiért amennyiért megveszik. Én az elért eredményt is linkelni fogom ha eladom, mert tudom hogy jó a proci, 0,928V viszi az órajelét, és a tesztelések után. Pedig 1,175V a VID-je.
Többiek
Na akkor ezzel vagy ezzel léphetek be a 4 GHz-s klubba -
Dave™
nagyúr
válasz
Monya78 #4112 üzenetére
Teljesen igazad van, nálam is elsődleges szempont volt a költséghatékonyság (kiváló ár/teljesítmény), az E5200 is erről szól. A 2500Ft-os F 7 Pro meg még a fővárosban is olcsónak számít. Jó az az A 7 Pro, hangja az nem nagyon volt
Bár ha le lenne polírozva, szerintem még jobb lehetne, egy délután alatt összehozható a dolog.
-
Dave™
nagyúr
-
válasz
Monya78 #3202 üzenetére
A Te esetedben a chipset is korlátozhat, de sajnos ezek a procik ennyit tudnak FSB-ben, de sebaj, 4Ghz így is elérhető
tzsolesz: A Giga bios alapján magyarázom el, mert szerintem az érthetőbb:
Van az FSB, legyen mondjuk 266 Mhz. Vannak a memória szorzók, 2/2.4/2.5/3/3.2/3.3/4.
Ha az FSB-t beszorzod valamelyik számmal, megkapod a memória effektív órajelét.
Visszaosztás akkor lenne, ha a memória az FSB értékénél kisebb lenne, pl. az FSB 266 Mhz, az effektív memória órajel pedig DDR400. De ilyen (1-2 kivételtől eltekintve) Core2-nél nem lehet. -
kicsigeri
senior tag
válasz
Monya78 #2944 üzenetére
55-60 körül legyen. De az full terhelve. az kb 1.3V körül van. Sokak szerint tartósan 1,35V adható nekik, (45nm es prociknak) de inkább kevesebb az a biztos. Meg felesleges is mert 3200-3300 körül kihajt minden karit. Kinek meg nem elég a 3300 az úgyse ilyen procit vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő