Hirdetés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
Esetleg kipróbálhatnád egy más betűjelű szorzóval, elméletileg B X.XX kellene, de előfordul hogy a ram egy másikat fog szeretni. Ugyanazzal a procival a HyperX-em B-s szorzón megy a Crucial pedig csak A-sal, vagy D-sel hajlandó menni, pedig az FSB 333.
Ha a Latch-et auton hagyod beadja az összes szorzót. Ha meglett a megfelelő utána lehet fixálni a (G)MCH LATCH-nél.
Ha netán D-s kell, az 1.45-ös CPUZ-vel nézd meg, mert 3:5 arányban a P45 bugos, lehet a P43 is, mivel majdnem ugyanaz. A ram nem annyin megy amit beállítasz, hanem kisebb frekin valójában. -
darál0w
Jómunkásember
látom
először nézd meg, h mit bír a proci, ami az FSBt illeti. a lap egy jo 400at talán visz...de a procik átlag 333nál megakadnak.
aztán ha még nem tesztelted, akkor nézd meg mit tud a ramod.
ha ez mind megvan utána jöhet a proci orajel, azzal a tudással, hogy most már csak a proci lehet az akadály.
-
gooool
őstag
Egész pontosan meg nem mondom neked,hogy miért jobb a Prime vagy a Linx és IBT 45nm-re,de nem légből kapott dolog annyi szent,mindenki így ajánlja.
Az FSB végét csakis aprólékos teszteléssel tudod kideríteni,minden proci máshol fogy el,de nagy átlagban 350 és 380 között van a végük az E5xxx szériás prociknak(P31-es lap bőven elég nekik).
Persze vannak kivételek,amik mennek 400 körül vagy akár felette is,de manapság nem hallottam már ilyenekről. -
darál0w
Jómunkásember
a VID pontosan mit jelent? Az a fesz amit gyárilag beállítanak a procnak és a bios azon hajtja ha normálra van állítva? - gyári alapfesz. "minden" procinak más...0,9V-1.3625 között bármekkora lehet e5xxx esetében.
a magasabb VIDes pont az ellentéte annak, mint gondolod. kevésbé melegszik, mint alacsony VIDes társai. -
Chaser
legenda
Azért ad kevesebbet a lap, mert droppol, terhelés alatt kevesebb feszt adnak le a tápszabályzó áramkörök, normális jelenség.
Nyomjatok már ide eredményeket, ha már annyira tuningoltok
B@ssza meg, lehet beruházok egy komolyabb hűtőre, látva az itteni eredményeket, még a végén kiderül ritka szép éldányom van, az enyém 1.35V beállítotton kaparta a 3.8G-t, de prime alatt egyből 70 fok volt a hőmérséklet, nem tudtam tesztelni
#636 mycso : Mekkora valós feszen ment 4.2-t?
-
kulerr
őstag
1,4 fölött én sem adnék neki sőőt! az a 3-3,2 giga meg hacsak nem X2-öt hajtasz mindenre elég hidd el nekem.
mycso Grat mégegyszer szép eredmény
de ne laposodj mert úgy jársz mint itt néhányan...felkerültek aztán 2 nap múlva már le, habár lehet a többhöz kellene valami jobb hűtés ha ráugrassz...
Figyu nem csinálnál esetleg majd ide teszteket? jó lenne valami jó kis adatbázist csinálni. Már ez az eredmény is felkerülhetne..
-
Viewsonic
aktív tag
ha nem csinalok semmit Vista alatt 36-35 fok a proci
Alapfeszen nem néztem ugy nem fogom ugyse hasznalni de ha nagyon kivancsi lenne vki majd megnézem de már csak holnapRealtemp sztem nem mér jól...
Core temp érték amit mutat altalaba levonok 3-4 fokot és sztem akkor "jól" mér.. -
kulerr
őstag
-
fagy53
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Call of Duty: Warzone
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest