Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mycso

veterán

válasz Bluegene #847 üzenetére

De ezt most miért nekem írod?????

Én csak reagáltam a kihajt-nem kihajt eszmefuttatásodra...

Én E2140-ről váltottam, ami ment is... (3.3körül)
    Én egyszer nem írtam sehol, hogy nem éri meg E5200-ra váltani :F
    (énis azért váltottam, mert megérte azt az 5k-t)

Ja fogysztás (csak, hogy kötekedjek is):

e2140 alapon idle: 84w full terhelve: 130w körül
    e5200 alapon idle: 98w full terhelve: 133w körül

A hardverkörnyezetet nem írom mert felesleges, a lényeg, hogy mind2 esetben ugyanaz volt.

• Bluegene

addikt

válasz Bluegene #847 üzenetére

azt mondom ha van egy jól húzható E2000-esed és kifogsz egy rosszabb E5200-ast akkor tényleg nem nyersz sokat, de ha pl. van egy rosszabb E2000-esed(ami 2,8-at meg nyögvenyelősen), akkor tuti megéri, és kifogsz egy 4gigás E5200-ast akkor tutira nyerő

az enyém 3,77Ghz-et tud(crysisnál soha nem fagy, és bebootol), vagy 3,62ghz-et(prime stabilan), de lehet ha erőltetném menne többet is de ezt lazán és elegánsan viszi(kevésbé melegszik mint egy E2000-es 3,0 gigán), 1,35v-tal tudja

a teljesítmény és a kisebb fogyasztás nincs ingyen, inkább örülni kéne hogy ilyen olcsón meg lehet úszni(még, mert sztem nagyot fognak zuhanni az E2000-esek árai) a cserét, és hogy elkényeztet az intel ezzel a procival, szal sztem be lehetne fejezni hogy nem éri meg,
    simán érezhető windows alatt hogy gyorsabb, ha meg megúzom +12%-kal a 4850-est vagy 4870-esem lenne egyből kijönne játékok alatt hogy csak egy E2160-as van alatta, szal megéri, talán 10K-ért nem, de 5-7K-ért nagyon megéri a csere :R

és ha valaki éjjel nappal tölt akkor még a villanyszámlán is megérzi sztem :K , tehát még ki is termelheti az 5K-t, szal vita lezárva

Új hozzászólás Aktív témák