Új hozzászólás Aktív témák

• Bluegene

addikt

válasz mycso #845 üzenetére

mindegy én akkor is azt mondom hogy a számtech világában 5-7K-t rászánni nem nagy bukta, mindenki mérlegeljen hogy megéri, ez tényleg nem oszt nem szoroz(más százezreket bukik), mégis ingyen kéne? vagy egy két ezerért? ugyanmár!

azonkívűl tényleg jobb/gyorsabb lesz meglévő géped, lehet tesztelni(én ezt imádom), a vásárlás öröme, és kevesebb áramot fogyaszt, és a 4 gigahertzet is ostromolják már 1,41v-on(olvass vissza), szerintem ha egy évig használod a fogyasztáskülönbség miatt 1-2K meg is térül tehát lényegében 2-3K-t bux és gyorsult a géped, így már mindjárt jobban hangzik nem?

szal megéri :K :K :K , a 1MB cache meg tényleg visszafogja akár 8%-kal is és ez 45nm high tech wolfdale

mod: érdekes azok bizonygatják hogy nem éri meg akik ki sem próbálták, mi kipróbáltuk és tapasztalatból mondjuk: M.E.G.É.R.I.(pláne hogy nem tízezrekről van szó hanem fillérek a csere) és fejezzük be ezt a vitát :) Ügyesen és jó áron kell megszabadulni az E2000-estől akkor megéri majd meglátjátok, ha ez nem megy nektek akkor tartsátok meg nekünk lesz gyorsabb a gépünk ;)

Új hozzászólás Aktív témák