Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene
üzenetére
Pedig a farkasok elvileg szeretik a 965-ös deszkákat.Nézd meg alacsonyabb szorzón is,hogy mennyi az FSB.Nekem a 6750-es volt olyan,hogy lap,szorzó mind1 volt neki,480-as FSB-n megállt.
Nálam a kezdetetkben volt egy 7200-es,szar lapban,plusz fesz nélkül 3,5Ghz-et ment,s bár nem rossz,de akkor eldöntöttem..nem.Nekem ilyen sose lesz.Inkább egy jó öreg 6300-as.(az se lett)Olcsón 2xxx-et hozzádvágnak,ha meg valóban látványos javulást akarsz(ami nem csak teszteken jön ki!!!)akkor se az 5xxx,se a 7xxx nem a Te"embered".-OPersze ettől még jó procik,csak..lehet,hogy a 2xxx széria nagyon magasra tette a mércét.. -
Bluegene
addikt
válasz
Bluegene
üzenetére
tagadhatatlan pozítívuma hogy nem volt drága(7500Ft nem nagy zsé még nekem se)
sokkal alacsonyabb a hőtermelése, és wolfi elég harapós a windows3,62ghz-en prime stabil ramok 800mhzen de cl4-ben
3,75-3,76Ghz-en fut nem prime stabil, de ez a max(ki kell még kisérleteznem)se a lap, se a hűtő nem lehet gond, mert elég hűvős procc a lap is tud 430mhz-et
szal lehet ez egy gyengébb darab 3,8ghz-et ebből senki se sajtol ki, nemhogy 4gigát(1,5v-ot meg nem adok neki, azt ne várjátok), 3,7ghz a realitás majd belövöm normális fesszel
az meg hogy nem tud sse4.1-et az nem hátrány, majd 3 év múlva a legújabb játékmotorok esetleg támogatják, addigra kikopnak a 65nm-esek talán[link]
[I]Processor
* Requirement: SSE2 support
* Recommendation: A dual-core processor with performance equivalent to Intel Core 2 Duo E6600, AMD Athlon X2 6000+, or higher [/I]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest