- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
Vedd meg a procit nyugodtan , megéri
én e2160rl váltottam és 3666mhzen járatomamúgy meg, ha lenne annyi IQ-d hogy rágyere, hogy aki 18ezer ftos procit vesz, az nem éppen pénzes, mert akinek van, az megveszi a 8400at meg a q9550-et. Sztem. Szval ha célozgatni akarsz akkor menj át oda. Meg ha úgy is lenne hogy 20000ezressel takarózok akkor se lenne semmi. Én 13éves koromtól minden nyarat végigdolgoztam. Sőt én is elmentem hétvégén dolgozni, gondolom te is... meg gondolom mint sokan mások. Most meg ösztöndíjamból veszem a dolgokat meg nyári meló, de végülis az ösztöndíjért is meg kell dolgozni rendesen, nem fizet olyan jól mint ha elmennék helyette hétvégén dolgozni. Szval nem kell ide a lealacsonyító szöveg felénk, hogy te milyen kemény gyerek vagy hogy nem anyádéktól lejmolod a pénzt. Meg ha belegondolnál, ez csúnyán mondva alsókategóriás proci, ami igencsak a munkásosztálynak való. Szval mielőtt ítélkezel mások felett gondolkozz. De ha átmész pl az e8400as topikba, ott se mindenkit anyuci tejel, hanem legtöbbnek rendes munkája van, így hát telik rá. Részemről ennyi, hátha sikerült megvilágosítani a fejed. És igen, direkt írtam olyan hangvételbe, amilyenbe te írtad, hátha feltűnik
-
Killerlaca
senior tag
szia
nem tudom mire vagy kiváncsi?
Egy átlag e5200 as proci megy annyit mint egy 2x annyiba kerülő. Ennél nagyobb érvünk nincsen.
Nekem pl alap fesszel 3.2Ghz valakinek 3.3Ghz. Kis fesz emeléssel szerintem majdnem mindegyik megy 3.3-3.5Ghz e fölötte azért mázli kell milyet fogsz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LG LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged