Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pudzi
tag
válasz
fagy53
üzenetére
Köszi a válaszokat

Na majd megpróbálom akkor még húzni a procit mondjuk 3,2-re és inkább kisebbre osztom vissza a memóriát.
Gondoltam h nem gáz ha nem egyforma a mag hőmérsékletek, engem inkább az zavar h semmivel se hűvösebbek mint a gyári ventivel, ugyanúgy 50fok játék közben. Vagy itt inkább az alap proci hőmérséklet a lényeg?Köszi a bios ctrl+f1 trükköt is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Easy Tune progin belül akkor lehet szabályozni az arctic freezer7 pro venti sebességét? Ugyanúgy mint pl a videókariét... Úgy hallom h kicsit hangosabb a kelleténél. Ha lehetne kicsit lejebb venni akkor talán halkabb lenne az meg nem számítana ha a hőmérséklet egy kicsit meg feljebb menne sztem

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)