- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
- 

DuplaZso aktív tag Van az úgy... 
 Elektronikai berendezések nem feltétlenül szoktak teátrális halált halni. Legtöbbször a bekapcsoláskor, észrevétlenül nyiffannak ki. Legtöbbször.
 Aztán vannak jópofa, egészen kivételes esetek is. Ami mondjuk simán megérne akár egy komplett topikcsoportot is, de ez már más lapra tartozik. Akár szó szerint is.
- 

Chaser legenda Én passzolom, lehet semmi köze a tuninghoz, de lehet az csinálta a gebaszt. #7847 pokol ura : Nagyon nem 1 kategória egy g31-gyel  Amennyiért adják nagyon megéri, de cpu vrm is csak 3 jutott rá, csak tudás szempontjából nem nagy durranás, de azért elég sok ötkettest felröccintettem már benne 4G-re Amennyiért adják nagyon megéri, de cpu vrm is csak 3 jutott rá, csak tudás szempontjából nem nagy durranás, de azért elég sok ötkettest felröccintettem már benne 4G-re #7850 CHIPman: p31-be csak 1oldalas modulból mehet 4, amit gyakorlatilag már nem találsz, 4x2-t semmiképp nem kezel, g31-esből is van 4 DIMM-es, de hiába ha max 2x2GB-t tud kezelni 2oldalasból, azért az enyém elég fullos lowend létére, és 11-12k újan, afölött már legalább p35-öt érdemes venni, ha nekem megérné venném is, de igazából nem éri meg  
- 

blazsey2 senior tag 
- 

Speed® titán Olybá tűnik nem értesz meg..a strap != FSB. 333mas FSBt be lehet állítani 266os strap mellett is, csak általában nyíglódás a vége az FSB200as procikkal. oliba 
 Oldd meg beszámítással a cserét és akkor nem kell várnod vevőre Biztosan akad aki E5x00et cserélne kisebbre ilyen-olyan okból. Lehet én is meglépem, a holnapi Q8300 próbától függően, ha gondolod, privizz rám. Biztosan akad aki E5x00et cserélne kisebbre ilyen-olyan okból. Lehet én is meglépem, a holnapi Q8300 próbától függően, ha gondolod, privizz rám.
- 

Speed® titán Nem kérdeztem hol wallos a lap..attól, hogy 415öt bír, még hibás strap beállítással lehet instabil. tzsolesz is 266os strappel szenvedett a 300as FSB stabilizálásában csúnya feszekkel, 333mas strap mellett meg szinte alapfeszen ment neki. Nem ismerem a BIOSodat, szóval neked kell tudnod, hogy állítható-e ilyesmi. Bár P43ról sok jót nem hallok, MSIről meg pláne :S oliba 
 Az újak szépen mennek, nézz vissza pár oldalt. Repkednek a 3.5+GHzek 1.2V körül..de ha nem is fogsz ki igazán jót, 1.3 alatt 99% megy simán 3.5öt.
 Polírozott /&garimentes/ E2180 átlaguninggal..szerintem 11-12, hűtőfüggően.
 Hogy megér-e ~5k ráfizut a csere? A 4850es biztosan meghálálna + ~25%ot.
- 

fagy53 nagyúr Nem értem, mert nekem a 2160-as procinál a Giga P35 és a P31 egyformán 9x200-at mutatott. Ennél a procinál a 800-as FSB miatt 9-es a max szorzó az alap 1.8GHz órajel miatt. 
 Az 5200-as a Giga P35-ben volt előszőr, most az Asus P43-as chipsetjét boldogítja és minden esetben a max szorzóval állította be az alapórajelet mindkét lap, 12.5x200.
 Én ezt tartom normálisnak és minden más egyéb mögött húzodhat valami probléma.
 Az első beüzemelésnél, gyári új lapról van szó és nem secondhand lapról, a bios a max szorzót állítja be az illető proci FSB-hez.
- 

D@ni88 addikt Vedd meg a procit nyugodtan , megéri  
 én e2160rl váltottam és 3666mhzen járatom amúgy meg, ha lenne annyi IQ-d hogy rágyere, hogy aki 18ezer ftos procit vesz, az nem éppen pénzes, mert akinek van, az megveszi a 8400at meg a q9550-et. Sztem. Szval ha célozgatni akarsz akkor menj át oda. Meg ha úgy is lenne hogy 20000ezressel takarózok akkor se lenne semmi. Én 13éves koromtól minden nyarat végigdolgoztam. Sőt én is elmentem hétvégén dolgozni, gondolom te is... meg gondolom mint sokan mások. Most meg ösztöndíjamból veszem a dolgokat meg nyári meló, de végülis az ösztöndíjért is meg kell dolgozni rendesen, nem fizet olyan jól mint ha elmennék helyette hétvégén dolgozni. Szval nem kell ide a lealacsonyító szöveg felénk, hogy te milyen kemény gyerek vagy hogy nem anyádéktól lejmolod a pénzt. Meg ha belegondolnál, ez csúnyán mondva alsókategóriás proci, ami igencsak a munkásosztálynak való. Szval mielőtt ítélkezel mások felett gondolkozz. De ha átmész pl az e8400as topikba, ott se mindenkit anyuci tejel, hanem legtöbbnek rendes munkája van, így hát telik rá. Részemről ennyi, hátha sikerült megvilágosítani a fejed. És igen, direkt írtam olyan hangvételbe, amilyenbe te írtad, hátha feltűnik 
- 

Killerlaca senior tag szia nem tudom mire vagy kiváncsi? 
 Egy átlag e5200 as proci megy annyit mint egy 2x annyiba kerülő. Ennél nagyobb érvünk nincsen.
 Nekem pl alap fesszel 3.2Ghz valakinek 3.3Ghz. Kis fesz emeléssel szerintem majdnem mindegyik megy 3.3-3.5Ghz e fölötte azért mázli kell milyet fogsz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos Otthon / Smart Home
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Akkor lehet rossz az érzékelő?
. Akkor lehet rossz az érzékelő? 

Ha minden jól megy én se sokáig lopom erre a napot őszig
 Ha minden jól megy én se sokáig lopom erre a napot őszig