Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Projektor topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyiben megdobsz mindenkit egy XBOX360-al, úgy szívesen játszunk rajta.
Mellesleg nekem az adatlapomon lévő konfiggal 1280*1024-ben minden highon, view distance 30-on, a többi maxon, kivéve az árnyékot, mert azt kikapcsoltam, megy 37 átlag fps-el, ami már nagyon is az élvezhető határ fölött van.
-
bogarfx
aktív tag
Én csak azért kérdeztem mert a GTA 4 ha eldöcög rajta akkor a többi egyenesen hasitani fog
Amúgy meg mostanában én sem szoktam játszani csak mivel anno a San Andreas nagyon tetszett és végig is toltam gondoltam az uj Gta biztos jó lehet
Amúgy tényleg optimalizálatan vacak kipróbáltam a mostani(adataimnál lévő) konfigon hát akkor én is szidtam a rockstarosokat hogy hogy lehet ilyen játékot kiadni
@racis Nekem sem az a lényeg hogy csili-vili 186AA meg 576AF-va menjen egy játék. Élsimitást meg szürést nem is szoktam használni(na persze egy 2600XT-vel nem is ajánlott
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest