- Milyen TV-t vegyek?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Hirtelen nem talaltam jobb altalnos hagzasú topicot ezért ide teszem, mert lehet hogy proci gon
Igazából én csak gyanakodom a tápra, ezért leírom mit tapasztalok..
Az eddigi kb 4-5 eves gepem el kezdte azt csinálni, hogy bekapcs után nem jott be boot képernyő, csak no signal a monitoron es mint ha a boot is elakadt volna egesz korán v mint ha nonstop resetelné magát, ez éltalában néhány kikapcs után megszünt. Most elköltöztem és összerakás után ugyan ez a jelenség csak nem szűnt meg. Gondoltam alaplap, ezért kicseréltem, új lappal ugyan ez, mondom hatha táp, kicseréltem, ugyan ez, de már minden drive és kártya kikerült a gépből közben. Tehát 2 dolog maradt.. Vagy processzor vagy a táp volt a rossz és hazavágta az új alaplapot is, amig nem keritek egy atx táptesztert addig csak talalgatok. Ötletek?
A procit hogy lehetne tesztelni másik gép nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest