- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Hat egy D940 drutto 56k. Itt lehet kapni E6300-at 51k-ert. Akkor nemertem miert nemeri meg. Persze ha ennel sokkal olcsobban vette talan megeri, bar ahoz nagyon olcsonak kellett lennie. Ha azt meg tudja hajtani 4.4G-re akkor a conroet is meg tudna hajtani siman 400fsb-re es akkor az bealaz minden most kaphato procit, akarmeddig is vannak huzva.
-
Antibá
tag
Nem tudom olvastad-e a konfigom az adataimnál?
Sikerült még a mostani árakhoz képest is arcátlanul olcsón hozzájutnom az én kis D 940-ecskémhez.
Ahogy az itthoni és a külföldi hardveroldalakat nézegettem kíváncsiság képpen lefutattam néhány tesztet ami nekem is megvan.
Arra a következtetésre juttotam ,hogy a tesztek töbségében a D940 húzva az E6400 ,E6600 között teljesített.
Persze vannak olyan szintetikus programok is ahol az új intel procik agyonverik a D940-et,de ezeknél a teszteknél a legnagyobb amd procik is kb ugyanannyit kapnak az E sorozattól.(Sysoft Sandra 2007)
Viszont megemlíteném a 3D Mark 2006-os tesztet ahol a húzott D940-em 4567Mhz-en ketyegett és 2219 pontot kapott[link],míg az E6600 ''csak'' 2136 ponttal zárta a tesztet.[link]
4400Mhz-en rögtönzött tesztet csináltam a PC-Mark 05-ben
D940 - 7195 pont
E6700 - 6841 pont
X6800 - 7547 pont
Pc Mark Memoria teszt
D940 4400Mhz-en 6065
Az E sorozat pedig [link]
Na ezzel csak annyit akartam ,hogy nem rossz proci a D9xx sorozat bármelyik tagja.
Egyépként nem hiszem ,hogy az otthoni alkalmazások során számítana pár tized másodperc ide vagy oda. -
Syron
tag
Az akinek válaszoltam mint olvastad nem zavarja cucc ára. Én azt mondtam ''időtállóbb'' és ez igaz is D940 D950-hez képest amit venni akar mindenképp. Az ember nem azért vesz meg valamit mert az jár a fejében (vajon holnap mennyit fog érni?mennyiért fogom tudni eladni?)hanem mérlegeli az igényeit és lehetőségeit. A számítástechnika gyorsan fejlődik [link] nem nagyon lehet sőtt talán nincs is értelme mindíg naprakésznek lenni. De ha mindíg várunk, hogy ujabb jön akkor nekünk egyre régebbi és a programok fejlődésével egyre gyengébb gépünk lessz. Nem azt mondom hogy rohanjon mindenki és vegye meg a legjobbat, pláne azonnal dehogy de nem mindenkinek kell a 4 mag, mint írtad ''átlag felhasználónak több, mint elég''. Figyelni kell az árakra ez nem kérdés, az intel most 2 évente hozza az új csipeket tehát 2 évente elavul a gép és felét fogja érni.
Ez az én véleményem, ezen nem veszün össze.
-
Antibá
tag
Ezzel a hozzászólással teljes mértékben eggyet értek.
Nem hiszem el,hogy egy otthoni felhasználónak ne lenne elég egy (esetleg húzott) D9xxx sorozat valamelyik darabja.
Szerintem túlnőtte a technika az otthoni elvárások határát.
Talán majd a Vista és a DirectX 10 hozhat majd komolyabb változásokat ,de nem processzor ,inkább memória mennyiség és videókártya tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest