Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Philips LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- PLC programozás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- SSD kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
rATdrAgOn #206 üzenetére
Helló!
Akkor nem vagyok elkeseredve, mert pont azért vettem pendrive-ot, mert könnyebb a boot vele, ha az alaplap biosában van ilyen opció. Nem lassú, de nem vagyok tőle elájulva.
Még teszek egy próbát, ha a swap-ot áthelyezem a winyóra, akkor mennyivel lesz gyorsabb ubuntu alatt. Igazából azért találtam ki a pen megoldást, mert 5-7w- al kevesebbet fogyasztot úgy, csak ubuntuban nem találtam olyan energiaszolgáltatást, hogy kapcsolja le a winyót bizonyos idő után, ha nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Esik a hóóó!!
- Philips LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest